İcra gerginliği

GÜNDEM 07.08.2019 - 13:55, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:04
 

İcra gerginliği

Albayraklar Şirketi tarafından önceki yönetimin borcundan dolayı icraya verilen Serik Belediyesi’ne icra memurlarının geldiğini haber alan vatandaş, belediyenin önünde toplanarak, icra memurlarını ve şirketin avukatlarını belediyeye sokmadı

haberimizvar.net Bugün saat 10.00 sıralarında belediyeye icra geldiğini haber alan Serikli vatandaşlar, belediye önünde toplanmaya başladı. Belediyeye gelen icra memurları ile şirketin avukatlarına engel olan vatandaşlar, memurları belediyeye sokmadı. YENİ BAŞKAN AÇIKLAMA YAPACAK Vatandaşlar, “Bundan önceki Belediye Başkanı Ramazan Çalık tarafından, Albayraklar Şirketi’ne belediyenin bazı hizmetlerini yüksek bedelle bu şirkete vermişti. Çalık döneminde aynı şirket, alacağına karşılık, icra yoluyla Belek’teki belediyeye ait işyerlerinin satışını yaptırmıştı. Çalık, bu şirketle birlikte belediyeyi çiftlik gibi kullanmıştı. Biz Serikliler olarak belediyemize sahip çıkacak ve nöbet tutacağız” şeklinde tepkilerini gösterdi. Öte yandan borcun 20 milyon liranın olduğu da belirtilirken, Ankara’da olan Belediye Başkanı Enver Aputkan’ın olayı haber alır almaz Serik’e döneceği ve bugün saat 18.00’da bir basın toplantısı yaparak, konuya açıklık getireceği bildirildi.
Albayraklar Şirketi tarafından önceki yönetimin borcundan dolayı icraya verilen Serik Belediyesi’ne icra memurlarının geldiğini haber alan vatandaş, belediyenin önünde toplanarak, icra memurlarını ve şirketin avukatlarını belediyeye sokmadı

haberimizvar.net Bugün saat 10.00 sıralarında belediyeye icra geldiğini haber alan Serikli vatandaşlar, belediye önünde toplanmaya başladı. Belediyeye gelen icra memurları ile şirketin avukatlarına engel olan vatandaşlar, memurları belediyeye sokmadı.

YENİ BAŞKAN AÇIKLAMA YAPACAK

Vatandaşlar, “Bundan önceki Belediye Başkanı Ramazan Çalık tarafından, Albayraklar Şirketi’ne belediyenin bazı hizmetlerini yüksek bedelle bu şirkete vermişti. Çalık döneminde aynı şirket, alacağına karşılık, icra yoluyla Belek’teki belediyeye ait işyerlerinin satışını yaptırmıştı. Çalık, bu şirketle birlikte belediyeyi çiftlik gibi kullanmıştı. Biz Serikliler olarak belediyemize sahip çıkacak ve nöbet tutacağız” şeklinde tepkilerini gösterdi. Öte yandan borcun 20 milyon liranın olduğu da belirtilirken, Ankara’da olan Belediye Başkanı Enver Aputkan’ın olayı haber alır almaz Serik’e döneceği ve bugün saat 18.00’da bir basın toplantısı yaparak, konuya açıklık getireceği bildirildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.