İhracatçılar Akçakale’de

GÜNDEM 16.10.2019 - 12:06, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:04
 

İhracatçılar Akçakale’de

Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) Ekim ayı toplantısını Barış Pınarı Harekatı’nın önemli noktalarından Şanlıurfa’nın Akçakale İlçesi’nde gerçekleştirmek üzere ilçeye gitti

haberimizvar.net ‘Antalya’dan Akçakale’ye gönül köprüsü kuruluyor’ diyerek, Akçakale’ye 2023 bayrak götüren Batı Akdeniz İhracatçılar Birliği (BAİB) Başkanı Hakkı Bahar öncüğünde gerçekleştirilecek toplantı için Akçakale’ye giden heyette TİM Başkanı İsmail Gülle, BAİB Başkanı Hakkı Bahar, ATSO Meclis Başkan Yardımcısı Hatice Öz ve ihracatçılar yer aldı. Akçakale’ye giden TİM heyetini Akçakale Belediye Başkanı Mehmet Yalçınkaya ve Başkan Yardımcısı Şükrü Mısırlı havalimanında karşıladı. VAİLİ ERİN’DEN TEŞEKKÜR TİM heyeti ilk olarak Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin’i valilik makamında ziyaret etti. Vali Erin, TİM heyetine Şanlıurfa’ya geldikleri ve destekleri için teşekkür ettiğini belirterek, “Buraya gelmeniz, bizlerin yanında olmanız hepimiz için moral oldu. Çok büyük destek oldu” dedi. Vali Erin, BAİB Başkanı Hakkı Bahar’a özel olarak teşekkür ederken, “Akçakale’ye Türk bayrağı getirdiğiniz ve bizlere destek olduğunuz, yalnız bırakmadığınız için sizlere özelikle teşekkür ediyorum” dedi. DESTEK MESAJI Akçakale Belediye Başkanı Yalçınkaya da BAİB Başkanı Bahar’a Türk bayrağı desteği ve TİM heyetinin Akçakale’ye getirmeye vesile olduğu için teşekkür etti. TİM Başkanı İsmail Gülle’de, “Burada savaşın sınır noktasında birlik olup destek olmak istedik. Buradaki insanlarımıza, sizlere elimizden ne geliyorsa destek olmak istedik ve TİM Ekim ayı toplantısını burada yapmaya karar verdik. Sağ olsun bütün arkadaşlarımız da hemen kabul etti ve bayrak gibi buraya aktılar” diye konuştu.
Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) Ekim ayı toplantısını Barış Pınarı Harekatı’nın önemli noktalarından Şanlıurfa’nın Akçakale İlçesi’nde gerçekleştirmek üzere ilçeye gitti

haberimizvar.net ‘Antalya’dan Akçakale’ye gönül köprüsü kuruluyor’ diyerek, Akçakale’ye 2023 bayrak götüren Batı Akdeniz İhracatçılar Birliği (BAİB) Başkanı Hakkı Bahar öncüğünde gerçekleştirilecek toplantı için Akçakale’ye giden heyette TİM Başkanı İsmail Gülle, BAİB Başkanı Hakkı Bahar, ATSO Meclis Başkan Yardımcısı Hatice Öz ve ihracatçılar yer aldı. Akçakale’ye giden TİM heyetini Akçakale Belediye Başkanı Mehmet Yalçınkaya ve Başkan Yardımcısı Şükrü Mısırlı havalimanında karşıladı.

VAİLİ ERİN’DEN TEŞEKKÜR

TİM heyeti ilk olarak Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin’i valilik makamında ziyaret etti. Vali Erin, TİM heyetine Şanlıurfa’ya geldikleri ve destekleri için teşekkür ettiğini belirterek, “Buraya gelmeniz, bizlerin yanında olmanız hepimiz için moral oldu. Çok büyük destek oldu” dedi. Vali Erin, BAİB Başkanı Hakkı Bahar’a özel olarak teşekkür ederken, “Akçakale’ye Türk bayrağı getirdiğiniz ve bizlere destek olduğunuz, yalnız bırakmadığınız için sizlere özelikle teşekkür ediyorum” dedi.

DESTEK MESAJI

Akçakale Belediye Başkanı Yalçınkaya da BAİB Başkanı Bahar’a Türk bayrağı desteği ve TİM heyetinin Akçakale’ye getirmeye vesile olduğu için teşekkür etti. TİM Başkanı İsmail Gülle’de, “Burada savaşın sınır noktasında birlik olup destek olmak istedik. Buradaki insanlarımıza, sizlere elimizden ne geliyorsa destek olmak istedik ve TİM Ekim ayı toplantısını burada yapmaya karar verdik. Sağ olsun bütün arkadaşlarımız da hemen kabul etti ve bayrak gibi buraya aktılar” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.