İki dakika insan olun, kızımdan uzak durun!

GÜNDEM 26.08.2019 - 10:41, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:04
 

İki dakika insan olun, kızımdan uzak durun!

Emine Bulut cinayeti için “dincilik ve sağcılık suçlu” diyen oyuncu Bülent Emrah Parlak’a karşı başlatılan linç kampanyasına 1 yaşındaki kızı da malzeme yapıldı. Oyuncu Parlak, “İki dakika insan olun, kızımdan uzak durun” diye tepki gösterdi

haberimizvar.net Emine Bulut’un eski eşi tarafından vahşice öldürülmesi üzerine bir yazı yazan Akit yazarı Abdurrahman Dilipak’ı eleştiren oyuncu Bülent Emrah Parlak’a karşı yürütülen linç kampanyasına 1 yaşındaki kızı da dahil edildi. Parlak’ın önündeki bira bardağına dokunan 1 yaşındaki kızının fotoğrafını paylaşan AKP Denizli İl Başkan Yardımcısı Cemile Taşdemir, “Daha 1 yaşındaki bebeğinin eline bira bardağı vererek instagramdan paylaşım yapan kim mi? Bülent Emrah Parlak… Yazacaklarım bu kadar” yazarak 1 yaşındaki bebek üzerinden Parlak’a linç kampanyasında yeni bir perde açtı. ‘RENGİ KIZIMIN İLGİSİNİ ÇEKTİ’ Oyuncu Parlak, AKP yöneticisi Taşdemir’in bu paylaşımına, “1 yaşındaki bebeğimin eline bira vermiyorum. Ben bira içiyorum, rengi kızımın ilgisini çekiyor, önüne koyuyorum, elini uzatıyor, ben de fotoğrafını çekiyorum, gülüyoruz, sonra fotoğrafın altına ‘içiiijeeem’ yazıyorum, paylaşıyorum. Eğleniyoruz” şeklinde açıklama yaptı. Parlak açıklamasını, “Açıklama yaptırıyorsunuz. Vallahi inanılmazsınız... Bebeğe tecavüz edenlerle uğraş. Gerici yurtlarda çocukları taciz edenlerle uğraş. Şimdi gelelim asıl meseleye Sana ne AKP Denizli İl başkan yardımcısı, SANA NE?” diye sürdürdü. ‘KİMSİNİZ ULAN SİZ, KİMSİNİZ’ Bülent Emrah Parlak bu açıklamalara rağmen linç kampanyasının devam etmesi üzerine de, “Ooo linç yemişim... Sadece şunu söylüyorum sizden korkan sizin gibi olsun... İki dakika insan olun kızımdan uzak durun! Ne oldu! Hadi linçe devam... Kimsiniz ulan, kimsiniz!” diye sordu. Parlak, Dilipak’a gösterdiği tepkiyi de, “Benim ne dediğimi azıcık aklı çalışan insan anlar... Çirkin, algıcı ve operasyoncunun tillahı sizsiniz... Yalanlarınızı anca trollerinize yutturursunuz... Güneşli günler yakın... Az kaldı yok olacaksınız” şeklinde açıklama getirmişti. SABAH GAZETESİ OPERASYONU Parlak, Dilipak’ın “Son kadın cinayetini gözümüze çok yaklaştırırsak arkasındaki ormanı göremeyiz. Hepimiz suçluyuz. Bu cinayet bireysel değil. Mevcut aile okul toplum hep birlikte sorumluyuz. Tek başına eski kocayı suçlamak gerçeğin bütününü görmemize engel. Din ahlak akıl gelenek aile terbiyesi hepsi” ifadelerine tepki göstererek, “Hayır efendim hepimiz suçlu değiliz, yıllardır insanımızı bilimsel eğitimden, sanattan uzak tutmak için elinden geleni yapan, toplumu gerici, çağ dışı yönelimlere mahkum eden, cahilleştirip emperyalizme köle yapmaya çalışan hepinizin desteklediği dincilik ve sağcılık suçlu!” demişti. Bu sözler üzerine Sabah gazetesi, “Çok çirkin algı operasyonu! Emine Bulut cinayeti ile ilgili paylaşım yapan ‘oyuncu’ Bülent Emrah Parlak, vahşi cinayetin suçlusunun sağ görüşlü ve dindar kesim olduğunu öne sürdü” diye linç kampanyası başlatmıştı.   İlgili haber: http://haberimizvar.net/haber-bulent-parlak-tan-sabah-a-tazminat-parami-odeyin-5407.html    
Emine Bulut cinayeti için “dincilik ve sağcılık suçlu” diyen oyuncu Bülent Emrah Parlak’a karşı başlatılan linç kampanyasına 1 yaşındaki kızı da malzeme yapıldı. Oyuncu Parlak, “İki dakika insan olun, kızımdan uzak durun” diye tepki gösterdi

haberimizvar.net Emine Bulut’un eski eşi tarafından vahşice öldürülmesi üzerine bir yazı yazan Akit yazarı Abdurrahman Dilipak’ı eleştiren oyuncu Bülent Emrah Parlak’a karşı yürütülen linç kampanyasına 1 yaşındaki kızı da dahil edildi. Parlak’ın önündeki bira bardağına dokunan 1 yaşındaki kızının fotoğrafını paylaşan AKP Denizli İl Başkan Yardımcısı Cemile Taşdemir, “Daha 1 yaşındaki bebeğinin eline bira bardağı vererek instagramdan paylaşım yapan kim mi? Bülent Emrah Parlak… Yazacaklarım bu kadar” yazarak 1 yaşındaki bebek üzerinden Parlak’a linç kampanyasında yeni bir perde açtı.

‘RENGİ KIZIMIN İLGİSİNİ ÇEKTİ’

Oyuncu Parlak, AKP yöneticisi Taşdemir’in bu paylaşımına, “1 yaşındaki bebeğimin eline bira vermiyorum. Ben bira içiyorum, rengi kızımın ilgisini çekiyor, önüne koyuyorum, elini uzatıyor, ben de fotoğrafını çekiyorum, gülüyoruz, sonra fotoğrafın altına ‘içiiijeeem’ yazıyorum, paylaşıyorum. Eğleniyoruz” şeklinde açıklama yaptı. Parlak açıklamasını, “Açıklama yaptırıyorsunuz. Vallahi inanılmazsınız... Bebeğe tecavüz edenlerle uğraş. Gerici yurtlarda çocukları taciz edenlerle uğraş. Şimdi gelelim asıl meseleye Sana ne AKP Denizli İl başkan yardımcısı, SANA NE?” diye sürdürdü.

‘KİMSİNİZ ULAN SİZ, KİMSİNİZ’

Bülent Emrah Parlak bu açıklamalara rağmen linç kampanyasının devam etmesi üzerine de, “Ooo linç yemişim... Sadece şunu söylüyorum sizden korkan sizin gibi olsun... İki dakika insan olun kızımdan uzak durun! Ne oldu! Hadi linçe devam... Kimsiniz ulan, kimsiniz!” diye sordu. Parlak, Dilipak’a gösterdiği tepkiyi de, “Benim ne dediğimi azıcık aklı çalışan insan anlar... Çirkin, algıcı ve operasyoncunun tillahı sizsiniz... Yalanlarınızı anca trollerinize yutturursunuz... Güneşli günler yakın... Az kaldı yok olacaksınız” şeklinde açıklama getirmişti.

SABAH GAZETESİ OPERASYONU

Parlak, Dilipak’ın “Son kadın cinayetini gözümüze çok yaklaştırırsak arkasındaki ormanı göremeyiz. Hepimiz suçluyuz. Bu cinayet bireysel değil. Mevcut aile okul toplum hep birlikte sorumluyuz. Tek başına eski kocayı suçlamak gerçeğin bütününü görmemize engel. Din ahlak akıl gelenek aile terbiyesi hepsi” ifadelerine tepki göstererek, “Hayır efendim hepimiz suçlu değiliz, yıllardır insanımızı bilimsel eğitimden, sanattan uzak tutmak için elinden geleni yapan, toplumu gerici, çağ dışı yönelimlere mahkum eden, cahilleştirip emperyalizme köle yapmaya çalışan hepinizin desteklediği dincilik ve sağcılık suçlu!” demişti. Bu sözler üzerine Sabah gazetesi, “Çok çirkin algı operasyonu! Emine Bulut cinayeti ile ilgili paylaşım yapan ‘oyuncu’ Bülent Emrah Parlak, vahşi cinayetin suçlusunun sağ görüşlü ve dindar kesim olduğunu öne sürdü” diye linç kampanyası başlatmıştı.

 

İlgili haber:

http://haberimizvar.net/haber-bulent-parlak-tan-sabah-a-tazminat-parami-odeyin-5407.html

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.