İki günde en az yedi sağlık çalışanı koronadan öldü

GÜNDEM 14.12.2020 - 13:35, Güncelleme: 14.12.2020 - 14:22
 

İki günde en az yedi sağlık çalışanı koronadan öldü

Türk Tabipler Birliği 13 Aralık günü altı sağlık çalışanının korona virüsü salgını nedeniyle vefat ettiğini duyurdu. Bugün de Hatay Devlet Hastanesi'nde görevli röntgen teknisyeni Abdurrahman Ürkmez'in vefat haberi geldi. Salgında en az 248 sağlıkçı öldü.

haberimizvar.net-Korona virüsü salgınında dün altı, bugün bir sağlık çalışanını daha vefat etti. Türk Tabipler Birliği verilerine göre en az 248 sağlık çalışanı salgında öldü. TTB, 13 Aralık'ta 6 sağlık çalışanın Covid-19 nedeniyle öldüğünü duyurdu. Bugün ise Hatay Devlet Hastanesi'nde görevli röntgen teknisyeni Abdurrahman Ürkmez'in ölüm haberi verildi. TTB'nin Twitter hesabından sağlık çalışanlarının vefatları ayrı ayrı duyurularak, "Ölüyoruz, Yetemiyorsunuz, Covid-19 meslek hastalığı sayılsın" etiketleri kullanıldı.  13 Aralık'ta hayatını kaybeden sağlık çalışanları şöyle:     Bir hastanede otomasyon görevlisi olarak çalışan İsmail Has Tarsus Devlet Hastanesi’nde eczane teknisyeni olarak çalışan Ramazan Öz Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi Mengücek Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde laboratuvar teknisyenliği yapan Ahmet Yıldız     Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi Evliya Çelebi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde sağlık işçisi olarak çalışan Hanım Kakaç Isparta SSK Hastanesi’nden emekli Ortopedi Uzmanı Dr. Adnan Kömüroğlu İstanbul’da özel bir hastanede çalışan Kulak Burun Boğaz Hastalıkları Uzmanı Dr. Ertaç Altuner. 
Türk Tabipler Birliği 13 Aralık günü altı sağlık çalışanının korona virüsü salgını nedeniyle vefat ettiğini duyurdu. Bugün de Hatay Devlet Hastanesi'nde görevli röntgen teknisyeni Abdurrahman Ürkmez'in vefat haberi geldi. Salgında en az 248 sağlıkçı öldü.

haberimizvar.net-Korona virüsü salgınında dün altı, bugün bir sağlık çalışanını daha vefat etti. Türk Tabipler Birliği verilerine göre en az 248 sağlık çalışanı salgında öldü.

TTB, 13 Aralık'ta 6 sağlık çalışanın Covid-19 nedeniyle öldüğünü duyurdu. Bugün ise Hatay Devlet Hastanesi'nde görevli röntgen teknisyeni Abdurrahman Ürkmez'in ölüm haberi verildi. TTB'nin Twitter hesabından sağlık çalışanlarının vefatları ayrı ayrı duyurularak, "Ölüyoruz, Yetemiyorsunuz, Covid-19 meslek hastalığı sayılsın" etiketleri kullanıldı. 

13 Aralık'ta hayatını kaybeden sağlık çalışanları şöyle:

 

 

Bir hastanede otomasyon görevlisi olarak çalışan İsmail Has

Tarsus Devlet Hastanesi’nde eczane teknisyeni olarak çalışan Ramazan Öz

Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi Mengücek Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde laboratuvar teknisyenliği yapan Ahmet Yıldız

 

 

Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi Evliya Çelebi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde sağlık işçisi olarak çalışan Hanım Kakaç

Isparta SSK Hastanesi’nden emekli Ortopedi Uzmanı Dr. Adnan Kömüroğlu

İstanbul’da özel bir hastanede çalışan Kulak Burun Boğaz Hastalıkları Uzmanı Dr. Ertaç Altuner. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.