İki şubesinde daha karantina

GÜNDEM 27.03.2020 - 17:48, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:05
 

İki şubesinde daha karantina

Ziraat Bankası’nın Cihangir şubesinden sonra Pendik Dolayoba ve İzmit Bekirpaşa şubelerinde çalışan iki personelde daha korona virüsü testi pozitif çıktı. Bu şubeler de kapatılarak, personel ve aileleri önlem olarak karantinaya alındı.

haberimizvar.net-Ziraat Bankası’nın İstanbul Cihangir şubesinin ardından, Pendik Dolayoba ve İzmit Bekirpaşa şubelerinde çalışan iki personelde daha korona virüsü testi pozitif çıktı. Bu şubeler de banka tarafından önlem olarak kapatılarak, personel ve aileleri karantinaya alındı. Sözcü gazetesinden Ali Ekber Ertürk’ün haberine göre bir banka çalışanı, “Gün boyu çok sayıda müşteri ile muhatap oluyoruz, para ve evrak alışverişi yapılıyor, risk altında çalışmaya devam ediyoruz. Diğer bankalar mesai saatlerini kısaltırken bizi düşünen yok. Kamu bankasında çalıştığımız için üvey evlat muamelesi görüyoruz” dedi.   KAMU BANKALARINDA MESAİ KISALMADI   Türkiye Bankalar Birliği önceki gün yaptığı açıklamada korona virüsü salgını nedeniyle bankaların mesai saatlerini 12.00-17.00 arasına çekmesini tavsiye etmişti. Bunun üzerine Akbank, Garanti BBVA, Denizbank, Türk Ekonomi Bankası, Türkiye İş Bankası, QNB Finansbank ve Yapı Kredi Bankası, çalışma saatlerini 12.00-17.00 olarak değiştirdi. Kamu Bankaları Ziraat, Halk ve Vakıflar Bankası personeli ise saatlerde değişiklik yapılmadığı içi 09.00-17.00 arasında çalışmaya devam ediyor. Ziraat Bankası Genel Müdürü Hüseyin Aydın aynı zamanda Türkiye Bankalar Birliği Başkanlığı görevini yürütüyor.  
Ziraat Bankası’nın Cihangir şubesinden sonra Pendik Dolayoba ve İzmit Bekirpaşa şubelerinde çalışan iki personelde daha korona virüsü testi pozitif çıktı. Bu şubeler de kapatılarak, personel ve aileleri önlem olarak karantinaya alındı.

haberimizvar.net-Ziraat Bankası’nın İstanbul Cihangir şubesinin ardından, Pendik Dolayoba ve İzmit Bekirpaşa şubelerinde çalışan iki personelde daha korona virüsü testi pozitif çıktı. Bu şubeler de banka tarafından önlem olarak kapatılarak, personel ve aileleri karantinaya alındı.

Sözcü gazetesinden Ali Ekber Ertürk’ün haberine göre bir banka çalışanı, “Gün boyu çok sayıda müşteri ile muhatap oluyoruz, para ve evrak alışverişi yapılıyor, risk altında çalışmaya devam ediyoruz. Diğer bankalar mesai saatlerini kısaltırken bizi düşünen yok. Kamu bankasında çalıştığımız için üvey evlat muamelesi görüyoruz” dedi.

 

KAMU BANKALARINDA MESAİ KISALMADI

 

Türkiye Bankalar Birliği önceki gün yaptığı açıklamada korona virüsü salgını nedeniyle bankaların mesai saatlerini 12.00-17.00 arasına çekmesini tavsiye etmişti. Bunun üzerine Akbank, Garanti BBVA, Denizbank, Türk Ekonomi Bankası, Türkiye İş Bankası, QNB Finansbank ve Yapı Kredi Bankası, çalışma saatlerini 12.00-17.00 olarak değiştirdi. Kamu Bankaları Ziraat, Halk ve Vakıflar Bankası personeli ise saatlerde değişiklik yapılmadığı içi 09.00-17.00 arasında çalışmaya devam ediyor. Ziraat Bankası Genel Müdürü Hüseyin Aydın aynı zamanda Türkiye Bankalar Birliği Başkanlığı görevini yürütüyor.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.