İlk etkinlik çocuklar için

YAŞAM 07.10.2019 - 14:16, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:04
 

İlk etkinlik çocuklar için

Kadının Gücü Antalya platformu, ilk sosyal etkinliğini Akdeniz Üniversitesi Hastanesi Onkoloji Servisi'nde tedavi gören çocuklar yararına yaptı

haberimizvar.net Sosyal medyada 'Kadının Gücü Antalya' platformu adı altında bir araya gelen kadınlar, sosyal sorumluluk projelerinin ilkini gerçekleştirdi. Kadının Gücü Antalya platformu tarafından Kültür Mahallesi'nde bir kafede, Akdeniz Üniversitesi Hastanesi Onkoloji Servisi'nde tedavi gören çocuklar yararına kahvaltı verildi. Katılımın yüksek olduğu kahvaltıda, misafirlere çeşitli hediyeler takdim edildi. ETKİNLİKLER SÜRECEK Kahvaltıdan elde edilen geliri onkoloji hastası çocukların tedavisinde kullanacaklarını belirten Kadının Gücü Antalya platformu sözcüsü Deniz İşlek, “Yaklaşık 6 ay önce kurulduk. İlk etkinliğimizi çocuklara yönelik yapmak istedik. Çocuklar bizim geleceğimiz ve onlar için elimizden geleni yapacağız" dedi. İşlek, bundan sonra şehit aileleri ve LÖSEV yararına da etkinlik düzenleyeceklerini sözlerine ekledi. Grubun moderatörlerinden Yeşim Cennet Yılmaz ise kadın ve çocuğa dair her türlü çalışmanın içinde olacaklarını belirtti.  
Kadının Gücü Antalya platformu, ilk sosyal etkinliğini Akdeniz Üniversitesi Hastanesi Onkoloji Servisi'nde tedavi gören çocuklar yararına yaptı

haberimizvar.net Sosyal medyada 'Kadının Gücü Antalya' platformu adı altında bir araya gelen kadınlar, sosyal sorumluluk projelerinin ilkini gerçekleştirdi. Kadının Gücü Antalya platformu tarafından Kültür Mahallesi'nde bir kafede, Akdeniz Üniversitesi Hastanesi Onkoloji Servisi'nde tedavi gören çocuklar yararına kahvaltı verildi. Katılımın yüksek olduğu kahvaltıda, misafirlere çeşitli hediyeler takdim edildi.

ETKİNLİKLER SÜRECEK

Kahvaltıdan elde edilen geliri onkoloji hastası çocukların tedavisinde kullanacaklarını belirten Kadının Gücü Antalya platformu sözcüsü Deniz İşlek, “Yaklaşık 6 ay önce kurulduk. İlk etkinliğimizi çocuklara yönelik yapmak istedik. Çocuklar bizim geleceğimiz ve onlar için elimizden geleni yapacağız" dedi. İşlek, bundan sonra şehit aileleri ve LÖSEV yararına da etkinlik düzenleyeceklerini sözlerine ekledi. Grubun moderatörlerinden Yeşim Cennet Yılmaz ise kadın ve çocuğa dair her türlü çalışmanın içinde olacaklarını belirtti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.