İmam sahip çıktı, caminin jeneratörünü çaldı

YEREL (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 22.12.2020 - 12:50, Güncelleme: 22.12.2020 - 12:52
 

İmam sahip çıktı, caminin jeneratörünü çaldı

Antalya'da imamın sokaktan kurtarıp, caminin yerleşkesinde kalmasına izin verdiği 'Serdar' adlı kişi, depoda bulunan 5 bin lira değerindeki jeneratörü çaldı.

haberimizvar.net Olay, sabaha karşı, Muratpaşa ilçesi İsmet Gökşen Caddesi üzerinde bulunan Konserve Camii'nde meydana geldi. Yaklaşık bir yıl önce, o dönem görevli imam tarafından sokaktan kurtarılıp camiye ait yerleşkede kalan ve temizlik işlerini yapan 'Serdar' adlı kişi, depo kısmında bulunan 5 bin lira değerindeki jeneratörü çaldı, ortadan kayboldu. Babasının yaptırdığı camide hırsızlık olayını duyduktan sonra gelen Şaziye Kocademir, sokaktan kurtardıkları kişinin hırsızlık yapmasının kendisini üzdüğünü söyledi. Kocademir, "Camiyi babam yaptırdı. Bu süre içinde ben de birçok işiyle ilgilendim. Yaklaşık 1 yıl kadar önce sokakta kalan 'Serdar' isimli kişiye sahip çıkmak istedik. Burada yiyip, içip kalıyordu. Ayrıca temizlik işlerine bakıyordu. Biz de kendisine para veriyorduk. Bugün geldiğimde ise caminin jeneratörünü çaldığını öğrendim. Kendisinden şikayetçiyiz" dedi.
Antalya'da imamın sokaktan kurtarıp, caminin yerleşkesinde kalmasına izin verdiği 'Serdar' adlı kişi, depoda bulunan 5 bin lira değerindeki jeneratörü çaldı.

haberimizvar.net

Olay, sabaha karşı, Muratpaşa ilçesi İsmet Gökşen Caddesi üzerinde bulunan Konserve Camii'nde meydana geldi. Yaklaşık bir yıl önce, o dönem görevli imam tarafından sokaktan kurtarılıp camiye ait yerleşkede kalan ve temizlik işlerini yapan 'Serdar' adlı kişi, depo kısmında bulunan 5 bin lira değerindeki jeneratörü çaldı, ortadan kayboldu.

Babasının yaptırdığı camide hırsızlık olayını duyduktan sonra gelen Şaziye Kocademir, sokaktan kurtardıkları kişinin hırsızlık yapmasının kendisini üzdüğünü söyledi. Kocademir, "Camiyi babam yaptırdı. Bu süre içinde ben de birçok işiyle ilgilendim. Yaklaşık 1 yıl kadar önce sokakta kalan 'Serdar' isimli kişiye sahip çıkmak istedik. Burada yiyip, içip kalıyordu. Ayrıca temizlik işlerine bakıyordu. Biz de kendisine para veriyorduk. Bugün geldiğimde ise caminin jeneratörünü çaldığını öğrendim. Kendisinden şikayetçiyiz" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.