İMO seçimini yaptı

YEREL 14.02.2022 - 12:43, Güncelleme: 14.02.2022 - 12:43
 

İMO seçimini yaptı

İnşaat Mühendisleri Odası Antalya Şubesi 18. Genel Kurulu'nu yaptı. 4 adayın yarıştığı seçimde kırmızı liste ile yarışan Mehmet Soner Akdoğan yönetime 6 kişi soktu. Diğer yönetim kurulu üyesi ise beyaz renk ile yarışan İbrahim Koç'un listesinden girdi.

haberimizvar.net-İnşaat Mühendisleri Odası Antalya Şubesi 18. Olağan Genel Kurulu hafta sonu yapıldı. Seçimde Mehmet Soner Akdoğan, Engin Erdoğan, Ecehan Olucak ve İbrahim Koç'un listeleri yarıştı. Resmi olmayan sonuçlara göre kırmızı liste ile seçime giren Mehmet Soner Akdoğan yönetime 6 kişi soktu. Beyaz liste ile yarışan İbrahim Koç ise yönetime bir kişi gönderdi. Diğer adaylar yönetim kurulu üyeleği kazanamadı. Genel kurula İyi Parti Antalya Milletvekili Hasan Subaşı, HDP Antalya Milletvekili Kemal Bülbül, Büyükşehir Belediyesi Başkan Danışmanı Cem Oğuz, ANSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Akın Akıncı, Jeoloji Mühendisleri Odası Antalya Şube Başkanı Bayram Ali Çeltik ile üyeler katıldı.  BALCI'DAN VEDA KONUŞMASI  Genel kurulda konuşma yapan eski başkan Mustafa Balcı, " Mühendisleri, özel sektörde birbiriyle rekabet eden, birbirinin elinden iş kapmak zorunda olan birer işgücü haline dönüştüren sistem, tüm gücünü üyelerinin dayanışmasından alan meslek odalarının altını büyük oranda boşaltmıştır. Birçok yetkileri elinden alınmaya ve işlevsizleştirilmeye çalışılan Odamızın, yeni dönemdeki öncelikli fonksiyonu meslek etiğinin korunması olmalıdır… Her türden ahlak anlayışının yerle bir olduğu, paranın gücünün her şeyi satın almaya muktedir olduğu bir dönemde meslek etiğine sahip çıkmak Odamızın ve üyelerimizin öncelikli görevi olmalıdır" dedi
İnşaat Mühendisleri Odası Antalya Şubesi 18. Genel Kurulu'nu yaptı. 4 adayın yarıştığı seçimde kırmızı liste ile yarışan Mehmet Soner Akdoğan yönetime 6 kişi soktu. Diğer yönetim kurulu üyesi ise beyaz renk ile yarışan İbrahim Koç'un listesinden girdi.

haberimizvar.net-İnşaat Mühendisleri Odası Antalya Şubesi 18. Olağan Genel Kurulu hafta sonu yapıldı. Seçimde Mehmet Soner Akdoğan, Engin Erdoğan, Ecehan Olucak ve İbrahim Koç'un listeleri yarıştı. Resmi olmayan sonuçlara göre kırmızı liste ile seçime giren Mehmet Soner Akdoğan yönetime 6 kişi soktu. Beyaz liste ile yarışan İbrahim Koç ise yönetime bir kişi gönderdi. Diğer adaylar yönetim kurulu üyeleği kazanamadı. Genel kurula İyi Parti Antalya Milletvekili Hasan Subaşı, HDP Antalya Milletvekili Kemal Bülbül, Büyükşehir Belediyesi Başkan Danışmanı Cem Oğuz, ANSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Akın Akıncı, Jeoloji Mühendisleri Odası Antalya Şube Başkanı Bayram Ali Çeltik ile üyeler katıldı. 

BALCI'DAN VEDA KONUŞMASI 

Genel kurulda konuşma yapan eski başkan Mustafa Balcı, " Mühendisleri, özel sektörde birbiriyle rekabet eden, birbirinin elinden iş kapmak zorunda olan birer işgücü haline dönüştüren sistem, tüm gücünü üyelerinin dayanışmasından alan meslek odalarının altını büyük oranda boşaltmıştır. Birçok yetkileri elinden alınmaya ve işlevsizleştirilmeye çalışılan Odamızın, yeni dönemdeki öncelikli fonksiyonu meslek etiğinin korunması olmalıdır… Her türden ahlak anlayışının yerle bir olduğu, paranın gücünün her şeyi satın almaya muktedir olduğu bir dönemde meslek etiğine sahip çıkmak Odamızın ve üyelerimizin öncelikli görevi olmalıdır" dedi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.