Konyaaltı kararı CHP’yi bütünleştirdi

GÜNDEM 22.01.2020 - 16:49, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:04
 

Konyaaltı kararı CHP’yi bütünleştirdi

Antalya Büyükşehir Belediye encümeninin Konyaaltı sahil ihalesini fesh etmesinin ardından CHP’liler tek ses oldu. Kongre sürecinde CHP’de farklı görüşte olanlar ortak açıklamalar yaparak, kararı alan Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Böcek ile encümen üyelerine teşekkür etti.

haberimizvar.net-Türkiye’de son iki gündür Antalya Büyükşehir Belediye encümeninin Konyaaltı sahil ihalesiyle ilgili aldığı kararı konuşuyor. Konyaaltı sahil ihalesine tek giren Hülya Koçyiğit’in damadı Enver Alkoçlar’a ait olan Alkoçlar Seyahat Turizm firması olmuştu. Bu nedenle çok fazla gündemde kalan ihale ile ilgili olarak Antalya Büyükşehir Belediye encümeni ihaleyi Sayıştay ve İçişleri Bakanlığı Teftiş Kurulu raporlarındaki değerlendirmelerin ardından kamu zararı oluşturduğu iddiasıyla tek taraflı fesh etti. TÜREL’DEN PAYLAŞIMLAR Kararın ilk olarak www.haberimizvar.net’te yayınlanmasının ardından gerek ihaleyi alan firma, gerekse ihaleyi yapan AKP’li Antalya Büyükşehir Belediye eski Başkanı Menderes Türel’den tepki geldi. Açıklamaların, basın toplantıların ardı arkası kesilmeyince CHP’liler adeta ranta karşı tek yürek olup, ortak açıklamalar yaptı. TEK YÜREK OLDULAR Ranta ve yolsuzluğa karşı olduklarını ifade ederek alınan karar için CHP’li Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek başta olmak üzere encümen üyelerine sosyal medya üzerinden destek ve teşekkür mesajları yağmaya başladı. Türel ve Alkoçlar firmasının açıklamalarına CHP’liler kadar Antalyalılarda sosyal medya hesabından cevap verdi. KONGRE SÜRECİNDE BÜTÜNLÜK Kongre süreci yaşayan CHP’de farklı görüşlere sahip olarak farklı adayları destekleyenler dahil milletvekilleri, belediye başkanları, ilçe başkanları Konyaaltı sahili ile ilgili kararda adeta tek yürek oldu. Kamuoyunda tepkilerini dile getirenler Başkan Böcek’e teşekkür ederek, kararında arkasında olduklarını herkese duyurdu.      
Antalya Büyükşehir Belediye encümeninin Konyaaltı sahil ihalesini fesh etmesinin ardından CHP’liler tek ses oldu. Kongre sürecinde CHP’de farklı görüşte olanlar ortak açıklamalar yaparak, kararı alan Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Böcek ile encümen üyelerine teşekkür etti.

haberimizvar.net-Türkiye’de son iki gündür Antalya Büyükşehir Belediye encümeninin Konyaaltı sahil ihalesiyle ilgili aldığı kararı konuşuyor. Konyaaltı sahil ihalesine tek giren Hülya Koçyiğit’in damadı Enver Alkoçlar’a ait olan Alkoçlar Seyahat Turizm firması olmuştu. Bu nedenle çok fazla gündemde kalan ihale ile ilgili olarak Antalya Büyükşehir Belediye encümeni ihaleyi Sayıştay ve İçişleri Bakanlığı Teftiş Kurulu raporlarındaki değerlendirmelerin ardından kamu zararı oluşturduğu iddiasıyla tek taraflı fesh etti.

TÜREL’DEN PAYLAŞIMLAR

Kararın ilk olarak www.haberimizvar.net’te yayınlanmasının ardından gerek ihaleyi alan firma, gerekse ihaleyi yapan AKP’li Antalya Büyükşehir Belediye eski Başkanı Menderes Türel’den tepki geldi. Açıklamaların, basın toplantıların ardı arkası kesilmeyince CHP’liler adeta ranta karşı tek yürek olup, ortak açıklamalar yaptı.

TEK YÜREK OLDULAR

Ranta ve yolsuzluğa karşı olduklarını ifade ederek alınan karar için CHP’li Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek başta olmak üzere encümen üyelerine sosyal medya üzerinden destek ve teşekkür mesajları yağmaya başladı. Türel ve Alkoçlar firmasının açıklamalarına CHP’liler kadar Antalyalılarda sosyal medya hesabından cevap verdi.

KONGRE SÜRECİNDE BÜTÜNLÜK

Kongre süreci yaşayan CHP’de farklı görüşlere sahip olarak farklı adayları destekleyenler dahil milletvekilleri, belediye başkanları, ilçe başkanları Konyaaltı sahili ile ilgili kararda adeta tek yürek oldu. Kamuoyunda tepkilerini dile getirenler Başkan Böcek’e teşekkür ederek, kararında arkasında olduklarını herkese duyurdu.  

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.