Gelinen son nokta!

GÜNDEM 07.02.2020 - 17:12, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:04
 

Gelinen son nokta!

CHP Kepez İlçe Başkanı Önder Kurnaz, Türkiye’de ilk defa basın toplantısında soru soran gazeteci hakkında açılan soruşturmayla ilgili olarak yazılı açıklama yaptı.

haberimizvar.net-CHP Kepez İlçe Başkanı Önder Kurnaz, sosyal medya hesabından şu paylaşımda bulundu: GAZETECİLER YALNIZ DEĞİLDİR! “Gazeteciler yalnız değildir! Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’in 6 Şubat’ta Konyaaltı Sahil’inin iptali ile ilgili düzenlediği basın toplantısında soru soran haberimizvar.net’in Genel Koordinatörü Ebru Küçükaydın’a Alkoçlar Turizm firması tarafından Antalya Cumhuriyet Başsavcılığı’na suç duyurusunda bulunulmuştur. KABUL ETMİYORUZ Basın özgürlüğünün kısıtlandığı ülkemizde halkın doğru bilgiler alması için soru soran gazeteci Ebru Küçükaydın hakkında soruşturma başlatılmasını kabul etmiyoruz. Soru sormak, gazetecinin en doğal hakkıdır. Halka doğruları aktarabilmek adına işini özveriyle yapan gazetecilere yapılan bu tür saldırılar kabul edilemez. Yaşanan bu tatsız olay ülkemizin geldiği noktayı göstermektedir. Bu anlamda bizler haberimizvar.net’in Genel Koordinatörü Ebru Küçükaydın’ın ve işini özveriyle yapan tüm gazetecilerin yanında olacağız.” İLGİLİ HABER:  
CHP Kepez İlçe Başkanı Önder Kurnaz, Türkiye’de ilk defa basın toplantısında soru soran gazeteci hakkında açılan soruşturmayla ilgili olarak yazılı açıklama yaptı.

haberimizvar.net-CHP Kepez İlçe Başkanı Önder Kurnaz, sosyal medya hesabından şu paylaşımda bulundu:

GAZETECİLER YALNIZ DEĞİLDİR!

“Gazeteciler yalnız değildir!

Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’in 6 Şubat’ta Konyaaltı Sahil’inin iptali ile ilgili düzenlediği basın toplantısında soru soran haberimizvar.net’in Genel Koordinatörü Ebru Küçükaydın’a Alkoçlar Turizm firması tarafından Antalya Cumhuriyet Başsavcılığı’na suç duyurusunda bulunulmuştur.

KABUL ETMİYORUZ

Basın özgürlüğünün kısıtlandığı ülkemizde halkın doğru bilgiler alması için soru soran gazeteci Ebru Küçükaydın hakkında soruşturma başlatılmasını kabul etmiyoruz. Soru sormak, gazetecinin en doğal hakkıdır. Halka doğruları aktarabilmek adına işini özveriyle yapan gazetecilere yapılan bu tür saldırılar kabul edilemez. Yaşanan bu tatsız olay ülkemizin geldiği noktayı göstermektedir. Bu anlamda bizler haberimizvar.net’in Genel Koordinatörü Ebru Küçükaydın’ın ve işini özveriyle yapan tüm gazetecilerin yanında olacağız.”

İLGİLİ HABER:

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.