CHP Kaş Kadın Kolları'na Bilgiç

SİYASET 08.02.2020 - 18:26, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:04
 

CHP Kaş Kadın Kolları'na Bilgiç

Kaş ilçesi CHP Kadın Kolları'nın yeni başkanı emekli öğretmen Hacer Bilgiç oldu.

Haberimizvar.net - Kaş Kültürevi'nde yapılan CHP Kaş Kadın Kolları kongresine, CHP İl Kadın Kolları Başkanı Nilüfer Deveci, mevcut Kaş CHP Kadın Kolları Başkanı ve Kaş Belediye Meclisi Üyesi Ayşe Bozca Gümüş, CHP Belediye Meclisi Üyesi Meral Çiyan Şenerdi, il ve ilçe yöneticileri ve partililer katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın ardından başlayan kongrede bir konuşma yapan Ayşe Gümüş Bozca, "4 yıldır bu onurlu görevi yürütüyorum. Belediye meclisi üyesi seçilmem dolayısıyla bu görevi yeni bir arkadaşıma devredeceğim. Yeni arkadaşıma başarılar diliyorum" dedi. TEŞEKKÜR ETTİ Ardından seçimlere geçildi. Seçime tek aday olarak giren Hacer Bilgiç, kullanılan 51 oyun tamamını alarak başkan seçildi. Yönetim kurulu üyeliklerine Zehra Işıldak, Ayben Keskin, Zeynep Demirci, Nilüfer Tünay, Necmiye Basmaz, Hatice Bozca, Selma Bektaşoğlu, Gülsün Sokullu ve Hanife Tomruk seçildi. Seçimin ardından Hacer Bilgiç bir teşekkür konuşması yaptı. Ardından iki dönemdir Kaş CHP Kadın Kolları Başkanlığını yürüten Ayşe Bozca Gümüş'e bir plaket vererek, çalışmaları için teşekkür etti. HABER MERKEZİ
Kaş ilçesi CHP Kadın Kolları'nın yeni başkanı emekli öğretmen Hacer Bilgiç oldu.

Haberimizvar.net - Kaş Kültürevi'nde yapılan CHP Kaş Kadın Kolları kongresine, CHP İl Kadın Kolları Başkanı Nilüfer Deveci, mevcut Kaş CHP Kadın Kolları Başkanı ve Kaş Belediye Meclisi Üyesi Ayşe Bozca Gümüş, CHP Belediye Meclisi Üyesi Meral Çiyan Şenerdi, il ve ilçe yöneticileri ve partililer katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın ardından başlayan kongrede bir konuşma yapan Ayşe Gümüş Bozca, "4 yıldır bu onurlu görevi yürütüyorum. Belediye meclisi üyesi seçilmem dolayısıyla bu görevi yeni bir arkadaşıma devredeceğim. Yeni arkadaşıma başarılar diliyorum" dedi.

TEŞEKKÜR ETTİ

Ardından seçimlere geçildi. Seçime tek aday olarak giren Hacer Bilgiç, kullanılan 51 oyun tamamını alarak başkan seçildi. Yönetim kurulu üyeliklerine Zehra Işıldak, Ayben Keskin, Zeynep Demirci, Nilüfer Tünay, Necmiye Basmaz, Hatice Bozca, Selma Bektaşoğlu, Gülsün Sokullu ve Hanife Tomruk seçildi. Seçimin ardından Hacer Bilgiç bir teşekkür konuşması yaptı. Ardından iki dönemdir Kaş CHP Kadın Kolları Başkanlığını yürüten Ayşe Bozca Gümüş'e bir plaket vererek, çalışmaları için teşekkür etti. HABER MERKEZİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.