Yılın bürokratı ödülü Öztürk’e

GÜNDEM 10.02.2020 - 15:44, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:04
 

Yılın bürokratı ödülü Öztürk’e

Uluslararası Şehirler Derneği (USED) "Yılın Bürokratı" Seçiminde Antalya Denetimli Serbestlik Müdürü Mesut Öztürk'ü Yılın Bürokratı olarak seçti.

haberimizvar.net-Antalya Crown Plaza Oteli'nde gerçekleşen etkinliğe Antalya Cumhuriyet Savcısı Cengiz Güler, USED Yönetim Kurulu üyeleri ve davetliler katıldı. USED Başkanı Bülent Yüksel  yaptığı konuşmada dernek faaliyetleri hakkında geniş bilgi verdi. Derneğin 3 yıllık bir dernek olduğunu ama bugüne kadar bir çok etkinliğe imza attıklarını kaydeden Başkan Yüksel, yurt içi ve yurt dışında temsilciliklerini bu hafta Mersin  şubesinin ekleneceğini söyledi. TEŞEKKÜR ETTİ Sivil toplum kuruluşlarının yaptıkları faaliyetlerin daha da gelişmesini dileyen Antalya Cumhuriyet Savcısı Güler ise, USED’in çalışmalarında başarılar diledi. Daha sonra kürsüye gelen Antalya Denetimli Serbestlik Müdürü Mesut Öztürk, sinevizyon eşliğinde yaptığı konuşma yaptı. Öztürk, müdürlüğünün bir kamu kuruluşu olduğunu dile getirirken yaptıkları çalışmaları anlattı. USED Başkanı Bülent Yüksel yapılan konuşmalardan sonra   Cumhuriyet Savcısı Sayın Cengiz Güler ile birlikte "Yılın bürokratı" plaketini Mesut Öztürk'e takdim etti.
Uluslararası Şehirler Derneği (USED) "Yılın Bürokratı" Seçiminde Antalya Denetimli Serbestlik Müdürü Mesut Öztürk'ü Yılın Bürokratı olarak seçti.

haberimizvar.net-Antalya Crown Plaza Oteli'nde gerçekleşen etkinliğe Antalya Cumhuriyet Savcısı Cengiz Güler, USED Yönetim Kurulu üyeleri ve davetliler katıldı. USED Başkanı Bülent Yüksel  yaptığı konuşmada dernek faaliyetleri hakkında geniş bilgi verdi. Derneğin 3 yıllık bir dernek olduğunu ama bugüne kadar bir çok etkinliğe imza attıklarını kaydeden Başkan Yüksel, yurt içi ve yurt dışında temsilciliklerini bu hafta Mersin  şubesinin ekleneceğini söyledi.

TEŞEKKÜR ETTİ

Sivil toplum kuruluşlarının yaptıkları faaliyetlerin daha da gelişmesini dileyen Antalya Cumhuriyet Savcısı Güler ise, USED’in çalışmalarında başarılar diledi. Daha sonra kürsüye gelen Antalya Denetimli Serbestlik Müdürü Mesut Öztürk, sinevizyon eşliğinde yaptığı konuşma yaptı. Öztürk, müdürlüğünün bir kamu kuruluşu olduğunu dile getirirken yaptıkları çalışmaları anlattı. USED Başkanı Bülent Yüksel yapılan konuşmalardan sonra   Cumhuriyet Savcısı Sayın Cengiz Güler ile birlikte "Yılın bürokratı" plaketini Mesut Öztürk'e takdim etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.