Antalya İl Ticaret Müdürlüğü’ne Hatay’den yeni müdür atandı

YEREL 21.02.2020 - 13:41, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:04
 

Antalya İl Ticaret Müdürlüğü’ne Hatay’den yeni müdür atandı

Antalya Ticaret İl Müdürlüğü’ne müdür dayanmıyor. Son ay içinde 3 müdür değişimi gören Antalya Ticaret İl Müdürlüğü’ne Hatay’da şube müdürü Halil Özşahan atandı. Atama kararı bugün Resmi Gazete’de yayınlandı.

haberimizvar.net-Antalya Ticaret İl Müdürlüğü’nde bir türlü müdür konusunda dikiş tutturulamadı. Kadın bürokratlar arasında çalışkanlığıyla dikkat çeken Seval Yasak Dizdargonca hiçbir gerekçe gösterilmeden 2019 Eylül ayında görevden alındı. Dizdargonca’nın yerine İl Müdür Yardımcısı Mesut İlter, Ekim ayında vekaleten atandı. RESMİ GAZETE’DE YAYINLANDI Esnafla arası iyi olan AESOB Başkanı Adlıhan Dere’ye yakınlığıyla tanına Mesut İlter de bu gün Antalya Ticaret İl Müdürlüğü’nden alınarak, eski yeri olan il müdür yardımcılığına geri döndü. Resmi Gazete’de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzaladığı atamalar listesinde Antalya Ticaret İl Müdürlüğü’ne Antalya ile hiç bağlantısı olmayan Hatay Ticaret İl Müdürlüğü’nde şube müdürü olarak görev yapan Halil Özşahan’ın atandığı öğrenildi. Özşahan’ın önümüzdeki günlerde görevine başlaması bekleniyor. 
Antalya Ticaret İl Müdürlüğü’ne müdür dayanmıyor. Son ay içinde 3 müdür değişimi gören Antalya Ticaret İl Müdürlüğü’ne Hatay’da şube müdürü Halil Özşahan atandı. Atama kararı bugün Resmi Gazete’de yayınlandı.

haberimizvar.net-Antalya Ticaret İl Müdürlüğü’nde bir türlü müdür konusunda dikiş tutturulamadı. Kadın bürokratlar arasında çalışkanlığıyla dikkat çeken Seval Yasak Dizdargonca hiçbir gerekçe gösterilmeden 2019 Eylül ayında görevden alındı. Dizdargonca’nın yerine İl Müdür Yardımcısı Mesut İlter, Ekim ayında vekaleten atandı.

RESMİ GAZETE’DE YAYINLANDI

Esnafla arası iyi olan AESOB Başkanı Adlıhan Dere’ye yakınlığıyla tanına Mesut İlter de bu gün Antalya Ticaret İl Müdürlüğü’nden alınarak, eski yeri olan il müdür yardımcılığına geri döndü. Resmi Gazete’de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzaladığı atamalar listesinde Antalya Ticaret İl Müdürlüğü’ne Antalya ile hiç bağlantısı olmayan Hatay Ticaret İl Müdürlüğü’nde şube müdürü olarak görev yapan Halil Özşahan’ın atandığı öğrenildi. Özşahan’ın önümüzdeki günlerde görevine başlaması bekleniyor. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.