İBB’den korona için Kürtçe afiş

GÜNDEM 20.03.2020 - 15:45, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:05
 

İBB’den korona için Kürtçe afiş

Türkçe, İngilizce, Arapça, Farsça ve Kürtçe hazırlanan bilgilendirme afişleri İstanbul’da toplu ulaşım araçlarına takılacak. Belli aralıklarla toplu taşıma araçlarında anonslar da yapılacak. Hazırlanan pankartlar ise kentin çeşitli yerlerine asılacak.

haberimizvar.net-İstanbul Büyükşehir Belediyesi, korona virüse karşı çalışmalar kapsamında Kürtçe afişler ve duyurular hazırladı. Independent Türçe’nin haberine göre, İstanbulluları bilgilendirmek konusunda hareke geçen İBB, Türkçe ve İngilizce afişlerin yanı sıra, Kürtçe, Arapça ve Farsça bilgilendirme afişleri ve anonslar hazırladı. “Sağlığınızı korumak için” yazılı afişlerde insanların korona virüse karşı neler yapmaları gerektiği anlatılıyor.   KÜRTÇE, İNGİLİZCE, ARAPÇA, FARSÇA ANONS   Sağlık Bakanlığı’nın 14 kuralına benzer bilgilerin yer aldığı afişler, toplu ulaşım araçlarındaki dijital reklam alanlarına konulacak. Ayrıca aynı bilgileri içeren anonslar da hazırlandı. İETT, Özel Halk Otobüsleri, İstanbul Otobüs A.Ş’ye ait toplu ulaşım araçları başta olmak üzere metro ve metrobüslerde belli aralıklarla anonslar yapılarak halk korona virüse karşı bilgilendirilecek. Afişleri Kürtçe hazırlayan İBB’nin sesli bilgilendirmeleri de Kürtçe yapacağı belirtiliyor. Aynı şekilde turistlere yönelik bilgilendirme için de İngilizce, Arapça ve Farsça anonslar yapılacağı öğrenildi. 
Türkçe, İngilizce, Arapça, Farsça ve Kürtçe hazırlanan bilgilendirme afişleri İstanbul’da toplu ulaşım araçlarına takılacak. Belli aralıklarla toplu taşıma araçlarında anonslar da yapılacak. Hazırlanan pankartlar ise kentin çeşitli yerlerine asılacak.

haberimizvar.net-İstanbul Büyükşehir Belediyesi, korona virüse karşı çalışmalar kapsamında Kürtçe afişler ve duyurular hazırladı. Independent Türçe’nin haberine göre, İstanbulluları bilgilendirmek konusunda hareke geçen İBB, Türkçe ve İngilizce afişlerin yanı sıra, Kürtçe, Arapça ve Farsça bilgilendirme afişleri ve anonslar hazırladı. “Sağlığınızı korumak için” yazılı afişlerde insanların korona virüse karşı neler yapmaları gerektiği anlatılıyor.

 

KÜRTÇE, İNGİLİZCE, ARAPÇA, FARSÇA ANONS

 

Sağlık Bakanlığı’nın 14 kuralına benzer bilgilerin yer aldığı afişler, toplu ulaşım araçlarındaki dijital reklam alanlarına konulacak. Ayrıca aynı bilgileri içeren anonslar da hazırlandı. İETT, Özel Halk Otobüsleri, İstanbul Otobüs A.Ş’ye ait toplu ulaşım araçları başta olmak üzere metro ve metrobüslerde belli aralıklarla anonslar yapılarak halk korona virüse karşı bilgilendirilecek. Afişleri Kürtçe hazırlayan İBB’nin sesli bilgilendirmeleri de Kürtçe yapacağı belirtiliyor. Aynı şekilde turistlere yönelik bilgilendirme için de İngilizce, Arapça ve Farsça anonslar yapılacağı öğrenildi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.