Finike ‘Yalnız Değilsin’dedi

GÜNDEM 26.03.2020 - 18:46, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:05
 

Finike ‘Yalnız Değilsin’dedi

Finike Belediyesi, korona virüsü nedeniyle sokağa çıkması tıbben riskli olan 65 yaş ve üzeri ilçe sakinlerinin her ihtiyaçlarını karşılamak için seferber oldu.

haberimizvar.net-Finike’nin 6 farklı noktasına üs kuran Finike Belediyesi, Yalnız Değilsin Projesi kapsamında 6 araç ve 17 belediye çalışanı ile 65 yaş ve üzeri vatandaşların ihtiyaçlarını karşılamak için gece gündüz demeden çalışmalarını sürdürüyor. Finike Belediye Başkanı Mustafa Geyikçi, bu süreçte 65 yaş ve üzeri vatandaşların ihtiyaçlarını hayat normale dönene kadar karşılamaya devam edeceklerini kaydetti. BAŞKAN’AN TAM DESTEK Başkan Geyikçi, “Finike Kaymakamlığımızın oluşturduğu Vefa Grubunda Finike Emniyet Müdürlüğümüz, Finike Jandarma Komutanlığımız ile birlikte Belediye olarak biz de Yalnız Değilsin Projesi çerçevesinde çalışmalar gerçekleştiriyoruz. Salı günü itibariyle Finike ilçemizin 26 mahallesinde yaşamını sürdüren 65 yaş ve üzeri vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını karşılamaya başladık. Yardıma ihtiyacı olan vatandaşlarımız belediyemize 0.242.855.55.66 numaradan ulaşabilir. İhtiyaçlarını bu telefon hattı aracılığıyla aktarabilir. Belediye olarak dün olduğu gibi bu zor günlerde de halkımızın yanındayız” diye konuştu. Vatandaşlar taleplerini 155, 156, 112 acil çağrı merkezine de aktarabilir. BİLGİ VERDİ Çalışma sistemi hakkında da bilgi veren Başkan Geyikçi, “Belediye personelimiz, vatandaşlarımızdan gelen yardım çağrısına beraberindeki polis ya da jandarma ile karşılık vermekte. Vatandaşımızın kimlik bilgileri ile talebi forma kaydedilmekte. Ardından talebi imza karlığımı teslim edilmektedir. Salı günü başlayan çalışmalar çerçevesinde 50 vatandaşımıza yardımcı olduk, olmaya da devam edeceğiz. Saat ayrımı yapmadığımız gibi mevki ayrımı da yapmıyoruz. Ekiplerimiz ilçe merkezine en uzak mahallemiz olan Arif’e de giderek halkımızın ihtiyacını karşıladı. Vatandaşımız çok iyi bilmelidir ki Finike Belediyesi, halkımızın iyi günde de kötü günde de her daim yanında olacaktır.” diye konuştu.  
Finike Belediyesi, korona virüsü nedeniyle sokağa çıkması tıbben riskli olan 65 yaş ve üzeri ilçe sakinlerinin her ihtiyaçlarını karşılamak için seferber oldu.

haberimizvar.net-Finike’nin 6 farklı noktasına üs kuran Finike Belediyesi, Yalnız Değilsin Projesi kapsamında 6 araç ve 17 belediye çalışanı ile 65 yaş ve üzeri vatandaşların ihtiyaçlarını karşılamak için gece gündüz demeden çalışmalarını sürdürüyor. Finike Belediye Başkanı Mustafa Geyikçi, bu süreçte 65 yaş ve üzeri vatandaşların ihtiyaçlarını hayat normale dönene kadar karşılamaya devam edeceklerini kaydetti.

BAŞKAN’AN TAM DESTEK

Başkan Geyikçi, “Finike Kaymakamlığımızın oluşturduğu Vefa Grubunda Finike Emniyet Müdürlüğümüz, Finike Jandarma Komutanlığımız ile birlikte Belediye olarak biz de Yalnız Değilsin Projesi çerçevesinde çalışmalar gerçekleştiriyoruz. Salı günü itibariyle Finike ilçemizin 26 mahallesinde yaşamını sürdüren 65 yaş ve üzeri vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını karşılamaya başladık. Yardıma ihtiyacı olan vatandaşlarımız belediyemize 0.242.855.55.66 numaradan ulaşabilir. İhtiyaçlarını bu telefon hattı aracılığıyla aktarabilir. Belediye olarak dün olduğu gibi bu zor günlerde de halkımızın yanındayız” diye konuştu. Vatandaşlar taleplerini 155, 156, 112 acil çağrı merkezine de aktarabilir.

BİLGİ VERDİ

Çalışma sistemi hakkında da bilgi veren Başkan Geyikçi, “Belediye personelimiz, vatandaşlarımızdan gelen yardım çağrısına beraberindeki polis ya da jandarma ile karşılık vermekte. Vatandaşımızın kimlik bilgileri ile talebi forma kaydedilmekte. Ardından talebi imza karlığımı teslim edilmektedir. Salı günü başlayan çalışmalar çerçevesinde 50 vatandaşımıza yardımcı olduk, olmaya da devam edeceğiz. Saat ayrımı yapmadığımız gibi mevki ayrımı da yapmıyoruz. Ekiplerimiz ilçe merkezine en uzak mahallemiz olan Arif’e de giderek halkımızın ihtiyacını karşıladı. Vatandaşımız çok iyi bilmelidir ki Finike Belediyesi, halkımızın iyi günde de kötü günde de her daim yanında olacaktır.” diye konuştu.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.