Konyaaltı’nda yaşgünü sürprizi

YAŞAM 20.04.2020 - 15:00, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:05
 

Konyaaltı’nda yaşgünü sürprizi

20 yaş altına uygulanan sokağa çıkma yasağı nedeniyle bir süredir evlerinden çıkamayan çocuklar, yaş günü gibi özel günlerini de çaresiz evlerinde, arkadaşlarından uzak kutlamak durumunda kalıyor. Konyaaltı Belediyesi ise çocukları özel günlerinde yalnız bırakmıyor, çat kapı ziyaretlerle onlara sürpriz yapıyor.

haberimizvar.net-Koronavirüs ile mücadele kapsamında alınan tedbirlerden biri de 20 yaş altına uygulanan sokağa çıkma yasağı. Bu yasak nedeniyle bir süredir evden dışarı çıkamayan çocuklar, yaş günü gibi özel günlerini de çaresiz evlerinde kutluyorlar. Konyaaltı’nın Uluç Mahallesinde ikamet eden Rüveyda Demiralp, oğlu Tarık Demiralp’in 17. yaş günü için Konyaaltı Belediyesi’nden bir talepte bulundu. Sosyal medya hesaplarından oğlunun yaş günü için bir sürpriz isteyen Demiralp ailesine, Konyaaltı Belediyesi tepkisiz kalmadı.  HİÇ BEKLEMİYORDUM ÇOK MUTLUYUM 20 yaş altına uygulanan yasak nedeniyle uzun bir süredir evden dışarı çıkamadığını dile getiren Tarık Demiralp, “Bu gün 17. yaşıma giriyorum. Malum yasaklar nedeniyle bu yaş günüme arkadaşlarımı çağıramadım. Tüm gün modum çok düşüktü. Ta ki Konyaaltı Belediyesi’nin bana yaptığı bu yaş günü sürprizine kadar. Hiç beklemiyordum. İnanın çok mutlu oldum” dedi. Rüveyda Demiralp ise oğlu Tarık Demiralp’e yaş günü sürprizi yapan ve kitap hediye eden Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen’e ve belediye çalışanlarına teşekkür etti.  
20 yaş altına uygulanan sokağa çıkma yasağı nedeniyle bir süredir evlerinden çıkamayan çocuklar, yaş günü gibi özel günlerini de çaresiz evlerinde, arkadaşlarından uzak kutlamak durumunda kalıyor. Konyaaltı Belediyesi ise çocukları özel günlerinde yalnız bırakmıyor, çat kapı ziyaretlerle onlara sürpriz yapıyor.

haberimizvar.net-Koronavirüs ile mücadele kapsamında alınan tedbirlerden biri de 20 yaş altına uygulanan sokağa çıkma yasağı. Bu yasak nedeniyle bir süredir evden dışarı çıkamayan çocuklar, yaş günü gibi özel günlerini de çaresiz evlerinde kutluyorlar. Konyaaltı’nın Uluç Mahallesinde ikamet eden Rüveyda Demiralp, oğlu Tarık Demiralp’in 17. yaş günü için Konyaaltı Belediyesi’nden bir talepte bulundu. Sosyal medya hesaplarından oğlunun yaş günü için bir sürpriz isteyen Demiralp ailesine, Konyaaltı Belediyesi tepkisiz kalmadı. 

HİÇ BEKLEMİYORDUM ÇOK MUTLUYUM

20 yaş altına uygulanan yasak nedeniyle uzun bir süredir evden dışarı çıkamadığını dile getiren Tarık Demiralp, “Bu gün 17. yaşıma giriyorum. Malum yasaklar nedeniyle bu yaş günüme arkadaşlarımı çağıramadım. Tüm gün modum çok düşüktü. Ta ki Konyaaltı Belediyesi’nin bana yaptığı bu yaş günü sürprizine kadar. Hiç beklemiyordum. İnanın çok mutlu oldum” dedi.

Rüveyda Demiralp ise oğlu Tarık Demiralp’e yaş günü sürprizi yapan ve kitap hediye eden Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen’e ve belediye çalışanlarına teşekkür etti.

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.