SP’den ‘Sahilime Dokunma!’ çağrısı

GÜNDEM 05.05.2020 - 17:01, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:05
 

SP’den ‘Sahilime Dokunma!’ çağrısı

Belek ve Kadriye sahillerine oteller yapılmasına karşı çıkan Serik halkının yanında olduğunu belirten Saadet Partisi İl Başkanı Ramazan Düzen, “Siyasi yetkililerin konuya sahip çıkmalarını talep ediyoruz” dedi.

haberimizvar.net-Saadet Partisi İl Başkanı Ramazan Düzen, yazılı açıklamasında şunları kaydetti: “Bir an önce bu yanlıştan dönülmeli ve sahillerimiz ranta kurban edilmemelidir. Zira yaklaşık 7,5 km sahil şeridi olan Belek mahallemizde halkımızın kullanabileceği sahil şeridinin 270 metreye, 6,5 Km sahil şeridi olan Kadriye mahallemizde 290 metreye düşürülmesi kabul edilemez bir durumdur. Sayın belediye başkanı Enver Aputkan 31 meclis üyesi ile birlikte Ankara’ya giderek Turizm Bakanı’yla görüşmeli ve bu işi çözmeden geriye dönmemelidir. TAKİPÇİSİ OLACAĞIZ Saadet Partisi olarak sahiline sahip çaktığı için Serik ilçemizin yiğit evlatlarını yürekten tebrik ediyorum.  Toplam 1383 metre uzunluğa sahip olan Belek ve Kadriye plajların Yöre halkımızın kullanabileceği sahil şeridinin 540 metreye düşürülerek, yeni oteller yapılmasına haklı olarak karşı çıkılmış olup ve mücadelesine de devam edecektir. Bizler de konunun takipçisi olacağız.” 
Belek ve Kadriye sahillerine oteller yapılmasına karşı çıkan Serik halkının yanında olduğunu belirten Saadet Partisi İl Başkanı Ramazan Düzen, “Siyasi yetkililerin konuya sahip çıkmalarını talep ediyoruz” dedi.

haberimizvar.net-Saadet Partisi İl Başkanı Ramazan Düzen, yazılı açıklamasında şunları kaydetti: “Bir an önce bu yanlıştan dönülmeli ve sahillerimiz ranta kurban edilmemelidir. Zira yaklaşık 7,5 km sahil şeridi olan Belek mahallemizde halkımızın kullanabileceği sahil şeridinin 270 metreye, 6,5 Km sahil şeridi olan Kadriye mahallemizde 290 metreye düşürülmesi kabul edilemez bir durumdur.

Sayın belediye başkanı Enver Aputkan 31 meclis üyesi ile birlikte Ankara’ya giderek Turizm Bakanı’yla görüşmeli ve bu işi çözmeden geriye dönmemelidir.

TAKİPÇİSİ OLACAĞIZ

Saadet Partisi olarak sahiline sahip çaktığı için Serik ilçemizin yiğit evlatlarını yürekten tebrik ediyorum.  Toplam 1383 metre uzunluğa sahip olan Belek ve Kadriye plajların Yöre halkımızın kullanabileceği sahil şeridinin 540 metreye düşürülerek, yeni oteller yapılmasına haklı olarak karşı çıkılmış olup ve mücadelesine de devam edecektir. Bizler de konunun takipçisi olacağız.” 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.