Millet ittifakında anlamlı ziyaret

GÜNDEM 06.05.2020 - 18:19, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:05
 

Millet ittifakında anlamlı ziyaret

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal ve CHP Muratpaşa İlçe Başkanı Hasan Şahin, İyi Parti Muratpaşa İlçe Başkanı Semih Tayfur’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Samimi bir havada geçen görüşmelerde son dönemde yapılan hizmetler ve çalışmalar değerlendirildi.

haberimizvar.net-İyi Parti Muratpaşa İlçe Başkanlığı’na atanan Semih Tayfur, Cumhuriyet Halk Partisi Muratpaşa İlçe Başkanı Hasan Şahin ve Ümit Uysal’ı parti binasında ağırladı. Sözlerine ‘Sayın çalışma arkadaşlarımız’ diye başlayan Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, “Öncelikle Semih Başkana yeni görevinde başarılar diliyorum. Dün nasıl birlikte başarılı bir şekilde çalıştıysak, aynı özveri ve güvenle çalışmalarımıza devam edeceğiz. Ülkenin içinde bulunduğu pandemi sürecinde belki de bir ilki gerçekleştirerek maske dağıtımımızı tamamladık. Bütün vatandaşlarımıza tek tek ulaştık. Ortada herhangi bir kurul yokken, biz 7 Mart tarihinden itibaren harekete geçtik. Kamu kurumlarını dezenfekte ettik. İlçemizi daha güvenilir hale getirmeye çalıştık. Akşam televizyonda başkaları konuşuyor ama halkın hizmetine biz koşuyoruz. Önümüzdeki günlerde açılması planlanan berber ve kuaförler ile ilgili de dezenfeksiyon çalışmalarımıza devam ediyoruz” diye konuştu. TEŞEKKÜR ETTİ Cumhuriyet Halk Partisi Muratpaşa İlçe Başkanı Hasan Şahin ve Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal’ın ziyaretlerinden dolayı teşekkür eden İyi Parti Muratpaşa İlçe Başkanı Semih Tayfur, “Ülkemizin içerisinde bulunduğu bu zor günlerde omuz omuza vererek halkımıza destek olma adına hep birlikte mücadele etmeye devam edeceğiz. Belediye Başkanımız Ümit Uysal ile CHP İlçe Başkanı Hasan Şahin’in ziyaretleri bizleri oldukça memnun etti. İyi Parti Muratpaşa İlçe Başkanlığı olarak Millet İttifakı’nın temel ilkeleri doğrultusunda zaman zaman bir araya gelerek fikir alışverişlerinde bulunmamızın Muratpaşa halkına doğru hizmeti götürme noktasında büyük önem taşıyor” dedi. 
Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal ve CHP Muratpaşa İlçe Başkanı Hasan Şahin, İyi Parti Muratpaşa İlçe Başkanı Semih Tayfur’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Samimi bir havada geçen görüşmelerde son dönemde yapılan hizmetler ve çalışmalar değerlendirildi.

haberimizvar.net-İyi Parti Muratpaşa İlçe Başkanlığı’na atanan Semih Tayfur, Cumhuriyet Halk Partisi Muratpaşa İlçe Başkanı Hasan Şahin ve Ümit Uysal’ı parti binasında ağırladı. Sözlerine ‘Sayın çalışma arkadaşlarımız’ diye başlayan Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, “Öncelikle Semih Başkana yeni görevinde başarılar diliyorum. Dün nasıl birlikte başarılı bir şekilde çalıştıysak, aynı özveri ve güvenle çalışmalarımıza devam edeceğiz. Ülkenin içinde bulunduğu pandemi sürecinde belki de bir ilki gerçekleştirerek maske dağıtımımızı tamamladık. Bütün vatandaşlarımıza tek tek ulaştık. Ortada herhangi bir kurul yokken, biz 7 Mart tarihinden itibaren harekete geçtik. Kamu kurumlarını dezenfekte ettik. İlçemizi daha güvenilir hale getirmeye çalıştık. Akşam televizyonda başkaları konuşuyor ama halkın hizmetine biz koşuyoruz. Önümüzdeki günlerde açılması planlanan berber ve kuaförler ile ilgili de dezenfeksiyon çalışmalarımıza devam ediyoruz” diye konuştu.

TEŞEKKÜR ETTİ

Cumhuriyet Halk Partisi Muratpaşa İlçe Başkanı Hasan Şahin ve Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal’ın ziyaretlerinden dolayı teşekkür eden İyi Parti Muratpaşa İlçe Başkanı Semih Tayfur, “Ülkemizin içerisinde bulunduğu bu zor günlerde omuz omuza vererek halkımıza destek olma adına hep birlikte mücadele etmeye devam edeceğiz. Belediye Başkanımız Ümit Uysal ile CHP İlçe Başkanı Hasan Şahin’in ziyaretleri bizleri oldukça memnun etti. İyi Parti Muratpaşa İlçe Başkanlığı olarak Millet İttifakı’nın temel ilkeleri doğrultusunda zaman zaman bir araya gelerek fikir alışverişlerinde bulunmamızın Muratpaşa halkına doğru hizmeti götürme noktasında büyük önem taşıyor” dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.