Canan Kaftancıoğlu mesajları yayınladı, hepsini ifşa etti

GÜNDEM 15.05.2020 - 15:11, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:05
 

Canan Kaftancıoğlu mesajları yayınladı, hepsini ifşa etti

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, kendisine yönelik atılan çirkin paylaşımları ifşa etti. Kaftancıoğlu'nun yayınladığı mesajlarda kendisine yönelik cinsiyetçi ifadeler yer aldı.

haberimizvar.net-AKP, geçtiğimiz günlerde 12 maddeden oluşan sosyal medya etik kuralları yayınlamıştı. AKP Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal tarafından yapılan açıklamada, “Profilinde, bu işaretleri (Yeşil daire ve Türk Bayrağı) kullananları şahsi hesaplarımızdan takip ediyoruz. Limitim dolana kadar takipte bulunacağım. Yeşil daire etik kurallara uyacağım, Türk Bayrağı milli hesap” ifadelerini kullanmıştı. KAFTANCIOĞLU İĞRENÇ MESAJLARI TEK TEK İFŞA ETTİ CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, Mahir Ünal’ın talimatıyla profillerine söz konusu işaretleri koyarak etik kurallara uyacağını ve milli hesap olduğunu öne süren bazı hesapların hakaret ve tehdit içeren mesajlarını paylaştı.   AKP’li Mahir Ünal’a da çağrıda bulunan Kaftancıoğlu, “Yardımcı olayım, etik kurallara sonuna kadar uyan hesaplarınızı takip etmeyi gözden kaçırdıysanız eğer. Haksızlık olmasın arkadaşlara. Unutmadan; etik kurallara uymak, işaret koymakla değil, etik ilkelere inanmakla oluyor. Hatırlatmayı görev sayarım” dedi. Kaftancıoğlu'nun paylaşımları şöyle: MAHİR ÜNAL'DAN YENİ AÇIKLAMA AKP Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal bu paylaşımlar üzerine yaptığı açıklamada, ”Sosyal medya etik kurallara uyacağını taahhüt edip bu kurallara uymayan paylaşımlarda bulunmak ciddi bir ahlaki sorun. Bu paylaşımları deşifre eden @KurulEtik hesabı bizi kurallara uymaya davet etse de etik kuralları destekleyecek yasal düzenleme son derece önem arz ediyor” diyerek sosyal medyada yasal düzenlemenin de mesajını verdi.   KAFTANCIOĞLU'NU ARAYIP ÖZÜR DİLEMEK İSTEDİ Avukat Feyza Altun, tecavüz listesi hazırlayan Kadir Gözoğlu'nun CHP'li Canan Kaftancıoğlu'nu arayarak özür dilemek istediğini açıkladı. Altun, şu ifadeleri kullandı: Tecavüz listesi yayınlayan Kadir Gözoğlu dün CHP il Başkanlığını arayıp Canan Kaftancıoğlu’ndan özür dilemek istediğini söylemiş... Ahlaksızlığın yolu bizim yalnız olmadığımızı görene kadar... Bu kimsenin yanına kar kalmayacak. Tecavüz listesi yayınlayan Kadir Gözoğlu dün CHP il Başkanlığını arayıp Canan Kaftancıoğlu’ndan özür dilemek istediğini söylemiş... Ahlaksızlığın yolu bizim yalnız olmadığımızı görene kadar... Bu kimsenin yanına kar kalmayacak.  
CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, kendisine yönelik atılan çirkin paylaşımları ifşa etti. Kaftancıoğlu'nun yayınladığı mesajlarda kendisine yönelik cinsiyetçi ifadeler yer aldı.

haberimizvar.net-AKP, geçtiğimiz günlerde 12 maddeden oluşan sosyal medya etik kuralları yayınlamıştı.

AKP Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal tarafından yapılan açıklamada, “Profilinde, bu işaretleri (Yeşil daire ve Türk Bayrağı) kullananları şahsi hesaplarımızdan takip ediyoruz. Limitim dolana kadar takipte bulunacağım. Yeşil daire etik kurallara uyacağım, Türk Bayrağı milli hesap” ifadelerini kullanmıştı.

KAFTANCIOĞLU İĞRENÇ MESAJLARI TEK TEK İFŞA ETTİ

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, Mahir Ünal’ın talimatıyla profillerine söz konusu işaretleri koyarak etik kurallara uyacağını ve milli hesap olduğunu öne süren bazı hesapların hakaret ve tehdit içeren mesajlarını paylaştı.

 

AKP’li Mahir Ünal’a da çağrıda bulunan Kaftancıoğlu, “Yardımcı olayım, etik kurallara sonuna kadar uyan hesaplarınızı takip etmeyi gözden kaçırdıysanız eğer. Haksızlık olmasın arkadaşlara. Unutmadan; etik kurallara uymak, işaret koymakla değil, etik ilkelere inanmakla oluyor. Hatırlatmayı görev sayarım” dedi.

Kaftancıoğlu'nun paylaşımları şöyle:

ekran-alintisi-133.png1-138.png2-123.png3-080.png

4-054.png

MAHİR ÜNAL'DAN YENİ AÇIKLAMA

AKP Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal bu paylaşımlar üzerine yaptığı açıklamada, ”Sosyal medya etik kurallara uyacağını taahhüt edip bu kurallara uymayan paylaşımlarda bulunmak ciddi bir ahlaki sorun. Bu paylaşımları deşifre eden @KurulEtik hesabı bizi kurallara uymaya davet etse de etik kuralları destekleyecek yasal düzenleme son derece önem arz ediyor” diyerek sosyal medyada yasal düzenlemenin de mesajını verdi.

 

ekran-alintisi-134.png

KAFTANCIOĞLU'NU ARAYIP ÖZÜR DİLEMEK İSTEDİ

Avukat Feyza Altun, tecavüz listesi hazırlayan Kadir Gözoğlu'nun CHP'li Canan Kaftancıoğlu'nu arayarak özür dilemek istediğini açıkladı.

Altun, şu ifadeleri kullandı:

Tecavüz listesi yayınlayan Kadir Gözoğlu dün CHP il Başkanlığını arayıp Canan Kaftancıoğlu’ndan özür dilemek istediğini söylemiş... Ahlaksızlığın yolu bizim yalnız olmadığımızı görene kadar... Bu kimsenin yanına kar kalmayacak.

Tecavüz listesi yayınlayan Kadir Gözoğlu dün CHP il Başkanlığını arayıp Canan Kaftancıoğlu’ndan özür dilemek istediğini söylemiş... Ahlaksızlığın yolu bizim yalnız olmadığımızı görene kadar... Bu kimsenin yanına kar kalmayacak.

ekran-alintisi-135.png

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.