Kahvehaneler ne zaman açılacak?

GÜNDEM 29.05.2020 - 16:59, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:05
 

Kahvehaneler ne zaman açılacak?

Korona virüsle mücadele kapsamında kapatılan mekanlar arasında kahvelerde yer aldı. Salgın seyrinde düzelmenin görülmesi üzerine ise normalleşme takvimiyle beraber kapalı mekanlar açılmaya başladı. Vatandaşlar ise Kahveler ne zaman açılacak? Kahvehaneler ne zaman açılacak? sorularının yanıtlarını arıyor.

  Ana Sayfa» Güncel   29.05.2020 11:26   haberimizvar.net- Korona virüste salgının seyrinin değişmesiyle beraber Mart ayında kapatılan mekanlar yavaş yavaş açılmaya başladı.   Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kabine toplantısı sonrası yaptığı açıklamada 1 Haziran itibariyle şehirlerarası seyahat kısıtlamasının kaldırılacağını, kronik rahatsızlığı bulunmayan kamu çalışanlarının iş başı yapacağını, restoran ve kafelerin saat 22:00’ye kadar açık kalabileceğini, yüzme havuzu, spor merkezleri, çay bahçeleri ve lokallerin açılacağını açıkladı. Açıklama sonrası vatandaşlar ise kahveler ne zaman açılacak? Kahvehaneler ne zaman açılacak sorusu cevabı en çok merak edilen sorular arasında yer aldı.   1 HAZİRAN İÇİN HAZIRLIKLARA BAŞLADILAR Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından dün yapılan açıklamada lokallerinde açılacağı belirtilmişti. Bu kapsamda lokal vasfındaki kahvehanelerinde açılacağı bilinirken diğer kahve ve kahvehanelerin açılacağına ilişkin resmi bir açıklama yapılmadı. Ancak bazı kahvehane sahiplerinin 1 Haziran için açılış hazırlıkları yaptığı bilinmekte.  
Korona virüsle mücadele kapsamında kapatılan mekanlar arasında kahvelerde yer aldı. Salgın seyrinde düzelmenin görülmesi üzerine ise normalleşme takvimiyle beraber kapalı mekanlar açılmaya başladı. Vatandaşlar ise Kahveler ne zaman açılacak? Kahvehaneler ne zaman açılacak? sorularının yanıtlarını arıyor.

 

 
29.05.2020 11:26
  haberimizvar.net- Korona virüste salgının seyrinin değişmesiyle beraber Mart ayında kapatılan mekanlar yavaş yavaş açılmaya başladı.

 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kabine toplantısı sonrası yaptığı açıklamada 1 Haziran itibariyle şehirlerarası seyahat kısıtlamasının kaldırılacağını, kronik rahatsızlığı bulunmayan kamu çalışanlarının iş başı yapacağını, restoran ve kafelerin saat 22:00’ye kadar açık kalabileceğini, yüzme havuzu, spor merkezleri, çay bahçeleri ve lokallerin açılacağını açıkladı. Açıklama sonrası vatandaşlar ise kahveler ne zaman açılacak? Kahvehaneler ne zaman açılacak sorusu cevabı en çok merak edilen sorular arasında yer aldı.

kahvehaneler-ne-zaman-acilacak.jpg

 

1 HAZİRAN İÇİN HAZIRLIKLARA BAŞLADILAR

Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından dün yapılan açıklamada lokallerinde açılacağı belirtilmişti. Bu kapsamda lokal vasfındaki kahvehanelerinde açılacağı bilinirken diğer kahve ve kahvehanelerin açılacağına ilişkin resmi bir açıklama yapılmadı. Ancak bazı kahvehane sahiplerinin 1 Haziran için açılış hazırlıkları yaptığı bilinmekte.

kiraathaneler-ne-zaman-acilacak.jpg

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.