Antalyaspor taktik çalıştı

GÜNDEM 05.06.2020 - 12:20, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:05
 

Antalyaspor taktik çalıştı

Süper Lig'de 13 Haziran'da deplasmanda Beşiktaş ile oynayacak Fraport Antalyaspor, teknik direktör Tamer Tuna yönetiminde yaptığı antrenmanda taktik çalıştı.

haberimizvar.net-Fraport TAV Antalyaspor, Antalya Stadyumu'nda yaptığı antrenmanla sürdürdü. Teknik Direktör Tamer Tuna gözetimindeki antrenman ısınma hareketleri ile başladı. Kırmızı beyazlılar daha sonra iki grup halinde taktik çalışması yaptı. Antrenman, çift kale taktik çalışması ile sona erdi. Fraport TAV Antalyaspor 13 Haziran'da deplasmanda Beşiktaş ile karşılaşacak. Fraport TAV Antalyaspor antrenman öncesinde de Atilla Vehbi Konuk Tesisleri'ndeki oyun salonunda Podolski'nin 35'inci yaşını kutladı. Kırmızı beyaz renkli pastayı kesen Podolski, takım arkadaşlarıyla yüzüne pasta sürdü. Kutlamaya teknik heyet ve futbolcular ile bazı yöneticiler de katıldı. 
Süper Lig'de 13 Haziran'da deplasmanda Beşiktaş ile oynayacak Fraport Antalyaspor, teknik direktör Tamer Tuna yönetiminde yaptığı antrenmanda taktik çalıştı.

haberimizvar.net-Fraport TAV Antalyaspor, Antalya Stadyumu'nda yaptığı antrenmanla sürdürdü. Teknik Direktör Tamer Tuna gözetimindeki antrenman ısınma hareketleri ile başladı. Kırmızı beyazlılar daha sonra iki grup halinde taktik çalışması yaptı. Antrenman, çift kale taktik çalışması ile sona erdi. Fraport TAV Antalyaspor 13 Haziran'da deplasmanda Beşiktaş ile karşılaşacak.


Fraport TAV Antalyaspor antrenman öncesinde de Atilla Vehbi Konuk Tesisleri'ndeki oyun salonunda Podolski'nin 35'inci yaşını kutladı. Kırmızı beyaz renkli pastayı kesen Podolski, takım arkadaşlarıyla yüzüne pasta sürdü. Kutlamaya teknik heyet ve futbolcular ile bazı yöneticiler de katıldı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.