Antalya adayı Okudan (mı ?)

SİYASET 24.06.2020 - 13:23, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:05
 

Antalya adayı Okudan (mı ?)

Pandemide yeniden normalleşme sürecine girilmesiyle birlikte İYİ Parti’de kongreler için düğmeye basıldı.

haberimizvar.net- İl ve ilçe kongreleri birbiri ardına yapılırken, bir dönem genel başkan yardımcısı iken Meral Akşener ile ters düştüğü için bu görevinden ayrılıp İstanbul milletvekili olarak siyasete devam eden Ümit Özdağ’ın ekibi, kongrelerde etkin olabilmek için sahaya indi. Teşkilatlar üzerinde söz sahibi olmak isteyen Özdağ’ın ekibinde, Antalya’dan milletvekili Feridun Bahşi, CHP ve Kılıçdaroğlu’nu eleştirdiği için partiden ihracı istenen Selda Ecer ile İl Başkan Yardımcısı İlhami Okudan yeralıyor.   İLK HEDEF ANKARA’YDI Kongrelerde kendilerine yakın isimlerin kazanması için çaba gösteren Özdağ ekibinin ilk hedefi Ankara İl Başkanlığı’ydı.  Ekipten Antalya Milletvekili Feridun Bahşi Ankara’da Tamer Kayaalp’e açık destek vermiş, hatta Kayaalp, Bahşi’nin de katılımıyla gerçekleştirdiği toplantıyı sosyal medya hesabında paylaşarak, “Sayın genel başkanımızın yol ve yakın arkadaşları, İYİ Parti’nin birbirinden değerli milletvekilleriyle gece geç saatlere kadar süren, Ankara İl Başkanlığımıza destek amaçlı bir yemek ve istişare toplantısı gerçekleştirdik. Sonsuz teşekkürler” ifadelerini kullanmıştı.   OKUDAN DESTEKLENİYOR Ancak önceki gün gerçekleştirilen Ankara İl Kongresi’nde Özdağ ekibinin desteklediği Tamer Kayaalp, kongreye katılan 563 delegenin sadece 93’ünün oyunu alabildi. 465 oy alan mevcut Başkan Yetkin Öztürk, yeniden başkanlığa seçildi. Parti kulislerinde,  Ankara’da istedikleri sonucu alamayan Özdağ ekibinin Antalya’da işi daha sıkı tutacağı ve Antalya’da İlhami Okudan’a destek vereceği konuşuluyor. Ancak Okudan’ın geçtiğimiz aylarda partinin ağır toplarından Genel Başkan Yardımcısı Koray Aydın’la ters düşmesi, adaylık yolunda önemli bir engel olarak görülüyor. Bu noktada devreye Milletvekili Feridun Bahşi’nin gireceği ve Bahşi’nin bu önemli engeli aşmak için yoğun çaba gösterdiği öne sürülüyor.            
Pandemide yeniden normalleşme sürecine girilmesiyle birlikte İYİ Parti’de kongreler için düğmeye basıldı.

haberimizvar.net- İl ve ilçe kongreleri birbiri ardına yapılırken, bir dönem genel başkan yardımcısı iken Meral Akşener ile ters düştüğü için bu görevinden ayrılıp İstanbul milletvekili olarak siyasete devam eden Ümit Özdağ’ın ekibi, kongrelerde etkin olabilmek için sahaya indi. Teşkilatlar üzerinde söz sahibi olmak isteyen Özdağ’ın ekibinde, Antalya’dan milletvekili Feridun Bahşi, CHP ve Kılıçdaroğlu’nu eleştirdiği için partiden ihracı istenen Selda Ecer ile İl Başkan Yardımcısı İlhami Okudan yeralıyor.

 

İLK HEDEF ANKARA’YDI

Kongrelerde kendilerine yakın isimlerin kazanması için çaba gösteren Özdağ ekibinin ilk hedefi Ankara İl Başkanlığı’ydı.  Ekipten Antalya Milletvekili Feridun Bahşi Ankara’da Tamer Kayaalp’e açık destek vermiş, hatta Kayaalp, Bahşi’nin de katılımıyla gerçekleştirdiği toplantıyı sosyal medya hesabında paylaşarak, “Sayın genel başkanımızın yol ve yakın arkadaşları, İYİ Parti’nin birbirinden değerli milletvekilleriyle gece geç saatlere kadar süren, Ankara İl Başkanlığımıza destek amaçlı bir yemek ve istişare toplantısı gerçekleştirdik. Sonsuz teşekkürler” ifadelerini kullanmıştı.

 

OKUDAN DESTEKLENİYOR

Ancak önceki gün gerçekleştirilen Ankara İl Kongresi’nde Özdağ ekibinin desteklediği Tamer Kayaalp, kongreye katılan 563 delegenin sadece 93’ünün oyunu alabildi. 465 oy alan mevcut Başkan Yetkin Öztürk, yeniden başkanlığa seçildi. Parti kulislerinde,  Ankara’da istedikleri sonucu alamayan Özdağ ekibinin Antalya’da işi daha sıkı tutacağı ve Antalya’da İlhami Okudan’a destek vereceği konuşuluyor. Ancak Okudan’ın geçtiğimiz aylarda partinin ağır toplarından Genel Başkan Yardımcısı Koray Aydın’la ters düşmesi, adaylık yolunda önemli bir engel olarak görülüyor. Bu noktada devreye Milletvekili Feridun Bahşi’nin gireceği ve Bahşi’nin bu önemli engeli aşmak için yoğun çaba gösterdiği öne sürülüyor.

 

 

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.