Seyahat kısıtlaması kalkıyor

GÜNDEM 23.07.2020 - 14:30, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:05
 

Seyahat kısıtlaması kalkıyor

Berlin ve Ankara'daki temaslar sonuç verdi, Alman turistler Antalya, Muğla, İzmir ve Aydın'a geliyor. Resmi açıklamanın da kısa bir süre içerisinde yapılması bekleniyor.

haberimizvar.net- Türkiye'nin Almanya ile gerçekleştirdiği temaslar sonuç verdi. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ve Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu seyahat kısıtlaması nedeniyle Almanya ile birçok görüşme gerçekleştirmişti ve Türkiye'nin corona virüs tehdidi altında olmadığını ifade etmişlerdi. Görüşmelerin de olumlu geçtiği belirtilmişti.   Berlin ve Ankara'daki temaslar sonuç verdi. Resmi açıklamanın kısa süre içerisinde yapılması bekleniyor. Almanya'nın Türkiye'ye yönelik kaldıracağı seyahat kısıtlamasının detayları belli oldu. Alman vatandaşlar Antalya, Muğla, İzmir ve Aydın'a seyahat edebilecek.
Berlin ve Ankara'daki temaslar sonuç verdi, Alman turistler Antalya, Muğla, İzmir ve Aydın'a geliyor. Resmi açıklamanın da kısa bir süre içerisinde yapılması bekleniyor.

haberimizvar.net- Türkiye'nin Almanya ile gerçekleştirdiği temaslar sonuç verdi. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ve Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu seyahat kısıtlaması nedeniyle Almanya ile birçok görüşme gerçekleştirmişti ve Türkiye'nin corona virüs tehdidi altında olmadığını ifade etmişlerdi. Görüşmelerin de olumlu geçtiği belirtilmişti.

 

Berlin ve Ankara'daki temaslar sonuç verdi. Resmi açıklamanın kısa süre içerisinde yapılması bekleniyor. Almanya'nın Türkiye'ye yönelik kaldıracağı seyahat kısıtlamasının detayları belli oldu. Alman vatandaşlar Antalya, Muğla, İzmir ve Aydın'a seyahat edebilecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.