İYİ PARTİ’de kongre 1 Eylül’de

04.08.2020 - 18:11, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:05
 

İYİ PARTİ’de kongre 1 Eylül’de

Daha önce yapılması planlanan ancak pandemi nedeniyle ertelenen İYİ Parti Antalya İl Kongresi’nin tarihi belli oldu. Kongre 1 Eylül Salı günü Cam Piramit Kongre ve Fuar Merkezi’nde yapılacak

haberimizvar.net- Sağlık Bakanlığı’nın 14 Mart 2020’de uygulamaya koyduğu Koronavirüs tedbirleri kapsamında bilim kurulunun kararıyla ertelenen İYİ Parti Antalya İl Kongresi’nin tarihi nihayet belli oldu. İYİ Parti Antalya İl Başkanı Mehmet Başaran, ilçe kongrelerinin çoğunluğunun bitmesiyle genel merkezden gelen talimatla Antalya il 1’inci Olağan Kongresi’nin 01 Eylül 2020 tarihinde yapılmasına karar verildiğini açıkladı. Başaran “Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener’in önderliğinde yola çıkan iyi ve cesur insanlar olarak birlik ve beraberlik içerisinde kaybolan umutları yeşertmek karanlığı yeniden aydınlığa dönüştürmek önümüzdeki süreçte İYİ Parti’yi iktidar yapmak için çalışacağız. Bu süreçte aday olan tüm arkadaşlarıma çıktıkları bu yolda başarı diliyorum Allah yar ve yardımcımız olsun ”dedi.   ALİ ADNAN KAYA DA ADAY   Öte yandan, İYİ Parti İl Başkanlığı için şuana kadar adaylık açıklaması yapan tek isim, halen il başkan yardımcılığı görevini yürüten İlhami Okudan. Eski il başkanlarından Ahmet Aydın da aday olacağını sosyal medya hesaplarından duyurmuş ancak sonraki günlerde genel merkezin talebi doğrultusundan aday olmaktan vazgeçmişti. Mevcut başkan Mehmet Başaran’ın aday olması beklenirken, MHP eski İl Başkanlarından olan ve sonrasında istifa edip İYİ Parti’ye geçen Ali Adnan Kaya da dün sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, il başkanlığına aday olduğunu açıkladı. Kaya, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ile birlikte fotoğrafına da yer verdiği paylaşımında, “Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener ile yaptığımız görüşme hayırlara vesile olsun inşallah. İl başkan adaylığımız ile ilgili hayırlı olsun dileklerini aldık. Vakit çalışma ve gayret vaktidir” ifadelerini kullandı.  
Daha önce yapılması planlanan ancak pandemi nedeniyle ertelenen İYİ Parti Antalya İl Kongresi’nin tarihi belli oldu. Kongre 1 Eylül Salı günü Cam Piramit Kongre ve Fuar Merkezi’nde yapılacak

haberimizvar.net- Sağlık Bakanlığı’nın 14 Mart 2020’de uygulamaya koyduğu Koronavirüs tedbirleri kapsamında bilim kurulunun kararıyla ertelenen İYİ Parti Antalya İl Kongresi’nin tarihi nihayet belli oldu.

İYİ Parti Antalya İl Başkanı Mehmet Başaran, ilçe kongrelerinin çoğunluğunun bitmesiyle genel merkezden gelen talimatla Antalya il 1’inci Olağan Kongresi’nin 01 Eylül 2020 tarihinde yapılmasına karar verildiğini açıkladı. Başaran “Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener’in önderliğinde yola çıkan iyi ve cesur insanlar olarak birlik ve beraberlik içerisinde kaybolan umutları yeşertmek karanlığı yeniden aydınlığa dönüştürmek önümüzdeki süreçte İYİ Parti’yi iktidar yapmak için çalışacağız. Bu süreçte aday olan tüm arkadaşlarıma çıktıkları bu yolda başarı diliyorum Allah yar ve yardımcımız olsun ”dedi.

 

ALİ ADNAN KAYA DA ADAY

 

Öte yandan, İYİ Parti İl Başkanlığı için şuana kadar adaylık açıklaması yapan tek isim, halen il başkan yardımcılığı görevini yürüten İlhami Okudan. Eski il başkanlarından Ahmet Aydın da aday olacağını sosyal medya hesaplarından duyurmuş ancak sonraki günlerde genel merkezin talebi doğrultusundan aday olmaktan vazgeçmişti. Mevcut başkan Mehmet Başaran’ın aday olması beklenirken, MHP eski İl Başkanlarından olan ve sonrasında istifa edip İYİ Parti’ye geçen Ali Adnan Kaya da dün sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, il başkanlığına aday olduğunu açıkladı. Kaya, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ile birlikte fotoğrafına da yer verdiği paylaşımında, “Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener ile yaptığımız görüşme hayırlara vesile olsun inşallah. İl başkan adaylığımız ile ilgili hayırlı olsun dileklerini aldık. Vakit çalışma ve gayret vaktidir” ifadelerini kullandı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.