Antalya Polisi'nden kaçak akaryakıt operasyonu

GÜNDEM 29.11.2020 - 11:00, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:06
 

Antalya Polisi'nden kaçak akaryakıt operasyonu

Antalya polisi, geri dönüşüm fabrikalarında kaçak akaryakıt üreten çete üyelerine yönelik operasyon düzenledi. Antalya'nın yanı sıra 3 kentte 12 ayrı adrese yapılan baskında 94.500 litre kaçak akaryakıt ele geçirildi, 10 kişi gözaltına alındı.

haberimizvar.net-Antalya Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekiplerinin her türlü kaçak üretim ve mala yönelik operasyonları aralıksız sürüyor. Antalya Polisi, bir ihbar üzerine Antalya Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde akaryakıt kaçakçılığı yapan kişileri takibe aldı. AKARYAKITI KİMYASAL İŞLEM SONRASI PİYASAYA SÜRÜYORLAR Antalya Polisi'nin 3 aylık takibinde, şebeke üyelerinin kaçak akaryakıt hammaddesini toplayıp kamyonlarla Uşak'da bir geri dönüşüm fabrikasına gönderdiğini belirledi. Polis, toplanan akaryakıtın fabrikada kimyasal işlemlerden geçirilip satışa hazır hale getirildiğini ve ülkenin dört bir yanına gönderilerek haksız kazanç elde edildiğini belirledi. Başsavcılığın talimatıyla Antalya'da 7 adres ile Manisa, Uşak ve Ankara illerinde 5 ve bir geri dönüşüm fabrikasına baskınlar düzenledi. Yapılan aramalarda toplam 94.500 litre kaçak akaryakıt ürünü ele geçirilirken 10 şüpheli kişide gözaltına alındı. Antalya Cumhuriyet Başsavcılığı, kaçak akaryakıt imalatı ile ilgili "5607 sayılı Kaçakçılıkla Mücadele Kanunu" kapsamında soruşturmayı sürdürüyor.
Antalya polisi, geri dönüşüm fabrikalarında kaçak akaryakıt üreten çete üyelerine yönelik operasyon düzenledi. Antalya'nın yanı sıra 3 kentte 12 ayrı adrese yapılan baskında 94.500 litre kaçak akaryakıt ele geçirildi, 10 kişi gözaltına alındı.

haberimizvar.net-Antalya Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekiplerinin her türlü kaçak üretim ve mala yönelik operasyonları aralıksız sürüyor. Antalya Polisi, bir ihbar üzerine Antalya Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde akaryakıt kaçakçılığı yapan kişileri takibe aldı.

AKARYAKITI KİMYASAL İŞLEM SONRASI PİYASAYA SÜRÜYORLAR

Antalya Polisi'nin 3 aylık takibinde, şebeke üyelerinin kaçak akaryakıt hammaddesini toplayıp kamyonlarla Uşak'da bir geri dönüşüm fabrikasına gönderdiğini belirledi. Polis, toplanan akaryakıtın fabrikada kimyasal işlemlerden geçirilip satışa hazır hale getirildiğini ve ülkenin dört bir yanına gönderilerek haksız kazanç elde edildiğini belirledi. Başsavcılığın talimatıyla Antalya'da 7 adres ile Manisa, Uşak ve Ankara illerinde 5 ve bir geri dönüşüm fabrikasına baskınlar düzenledi. Yapılan aramalarda toplam 94.500 litre kaçak akaryakıt ürünü ele geçirilirken 10 şüpheli kişide gözaltına alındı.

Antalya Cumhuriyet Başsavcılığı, kaçak akaryakıt imalatı ile ilgili "5607 sayılı Kaçakçılıkla Mücadele Kanunu" kapsamında soruşturmayı sürdürüyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.