Koronaya yakalanan CHP'li Veli Ağbaba hastaneye yatırıldı

EKONOMİ 11.12.2020 - 15:46, Güncelleme: 11.12.2020 - 15:46
 

Koronaya yakalanan CHP'li Veli Ağbaba hastaneye yatırıldı

Covid-19'a yakalanan CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba'nın tedavisine hastanede devam edilmeye başlandı.

haberimizvar.net-  CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Veli Ağbaba'nın korona virüsü (Covid-19) tedavisine hastanede devam edilmeye başlandı. 28 Kasım'da Covid-19 testi pozitif çıkan ve evde karantinada olan Ağbaba'nın akciğerlerinde tutulum, kalpte de çarpıntı oluşması üzerine İnönü Üniversitesi Turgut Özal Tıp Merkezine kaldırıldığı ve burada tedavisine devam edildiği öğrenildi. CHP Malatya İl Başkanı Enver Kiraz, sosyal medya hesabından, "Genel Başkan Yardımcımız ve milletvekilimiz Veli Ağbaba'yı hastanede ziyaret ettim. Kovid-19 nedeniyle akciğerlerinde oluşan tutulumdan dolayı tedavisi hastanede devam ediyor. Ziyaretler yasak, herkese selamları var en kısa zamanda sağlığına kavuşmasını diliyorum" paylaşımında bulundu. 
Covid-19'a yakalanan CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba'nın tedavisine hastanede devam edilmeye başlandı.

haberimizvar.net-   CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Veli Ağbaba'nın korona virüsü (Covid-19) tedavisine hastanede devam edilmeye başlandı.

28 Kasım'da Covid-19 testi pozitif çıkan ve evde karantinada olan Ağbaba'nın akciğerlerinde tutulum, kalpte de çarpıntı oluşması üzerine İnönü Üniversitesi Turgut Özal Tıp Merkezine kaldırıldığı ve burada tedavisine devam edildiği öğrenildi.

CHP Malatya İl Başkanı Enver Kiraz, sosyal medya hesabından, "Genel Başkan Yardımcımız ve milletvekilimiz Veli Ağbaba'yı hastanede ziyaret ettim. Kovid-19 nedeniyle akciğerlerinde oluşan tutulumdan dolayı tedavisi hastanede devam ediyor. Ziyaretler yasak, herkese selamları var en kısa zamanda sağlığına kavuşmasını diliyorum" paylaşımında bulundu. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.