Tıpış tıpış gideceksiniz

GÜNDEM 16.12.2020 - 15:01, Güncelleme: 16.12.2020 - 15:01
 

Tıpış tıpış gideceksiniz

“Seçim olsa da iktidar verilmeyecek” açıklamasında bulunan Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu’na CHP Antalya İl Başkanı cevap verdi: “Tıpış tıpış gideceksiniz”

haberimizvar.net- CHP Antalya İl Başkanı Nusret Bayar, Meclis kürsüsünden, "Seçim olsa da iktidar size verilmeyecek" açıklamasında bulunan Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu’na cevap verdi. Bayar, “Çavuşoğlu; İstanbul seçimlerinde milletin iradesini gasp ederek seçimleri iptal ettirdiklerinde nasıl bir sonuçla karşılaştıklarını unutmuşa benziyor. Hiçkimse milletin iradesinden üstün değildir! Vatandaş artık bu kibirli üsluptan, yandaşları kayıran, emekçiyi açlığa mahkum eden, zengini daha zengin fakiri daha fakir eden bu adaletten yoksun düzenden sıkıldı! Halkımız siz ve size destek veren menfaat gruplarından, Saraylardan köşklerden inmeyenlerden, rantiyecilerden, memleketin dağını taşını birilerine peşkeş çekenlerden sıkıldı! Grup Sözcümüz Engin Altay'ın dediği gibi "Paşa paşa iktidarı devralacağız" şurekanızla birlikte "siz de tıpış tıpış gideceksiniz!" dedi.  
“Seçim olsa da iktidar verilmeyecek” açıklamasında bulunan Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu’na CHP Antalya İl Başkanı cevap verdi: “Tıpış tıpış gideceksiniz”

haberimizvar.net-  CHP Antalya İl Başkanı Nusret Bayar, Meclis kürsüsünden, "Seçim olsa da iktidar size verilmeyecek" açıklamasında bulunan Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu’na cevap verdi. Bayar, “Çavuşoğlu; İstanbul seçimlerinde milletin iradesini gasp ederek seçimleri iptal ettirdiklerinde nasıl bir sonuçla karşılaştıklarını unutmuşa benziyor. Hiçkimse milletin iradesinden üstün değildir! Vatandaş artık bu kibirli üsluptan, yandaşları kayıran, emekçiyi açlığa mahkum eden, zengini daha zengin fakiri daha fakir eden bu adaletten yoksun düzenden sıkıldı!

Halkımız siz ve size destek veren menfaat gruplarından, Saraylardan köşklerden inmeyenlerden, rantiyecilerden, memleketin dağını taşını birilerine peşkeş çekenlerden sıkıldı!

Grup Sözcümüz Engin Altay'ın dediği gibi "Paşa paşa iktidarı devralacağız" şurekanızla birlikte "siz de tıpış tıpış gideceksiniz!" dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.