Demre Toptancı Hali'nde sezon açıldı

YEREL 19.12.2020 - 11:09, Güncelleme: 19.12.2020 - 11:09
 

Demre Toptancı Hali'nde sezon açıldı

Antalya'nın Demre ilçesi Yaş Sebze ve Meyve Toptancı Hali'nin yeni sezon açılışı yapıldı.

haberimizvar.net- Demre Yaş Sebze ve Meyve Toptancı Hali'nin 2020- 2021 sezonunun açılışı yapıldı. Pandemi nedeniyle açılış çok kısa tutuldu, katılımcı sayısı sınırlandı. Demre Yaş Sebze ve Meyve Toptancı Hali'nin açılışına Demre Kaymakamı Onur Şatıroğlu, Demre Belediye Başkanı Okan Kocakaya, Demre Müftüsü Kemal Akpınar, Antalya Büyükşehir Belediye Meclisi Üyesi ve Demre Komisyoncular Derneği Başkanı Orhan Avcı, Antalya Büyükşehir Belediyesi meclis üyeleri Ünal Çetinkaya, Recep Karatop, Demre Ziraat Odası Başkanı İbrahim Oğuz, AK Parti İlçe Başkanı Bayram Arıcı, CHP İlçe Başkan Vekili Ahmet Keskin, İYİ Parti İlçe Başkanı Hüseyin Şahin, belediye meclisi üyeleri, komisyoncular ve tüccarlar katıldı. Açılışta kısa bir konuşma yapan Antalya Büyükşehir Belediyesi meclis üyesi ve Demre Komisyoncular Derneği Başkanı Orhan Avcı, "Toptancı halimizin açılışını, yaşanan koronavirüs salgını nedeniyle sade bir biçimde yapıyoruz. Kısıtlı sayıda davetlimiz var. Bunu hepimizin sağlığı için yaptık. Şunu biliyoruz. Demre'nin ekonomisi, kalbi bu toptancı halde atıyor. Üreticimizin ürettiği burada değer kazanıyor. Bakkal, lokantacı, giyimci buradan gelecek parayı bekliyor. Bunun önemini biliyoruz. Komisyoncular olarak şunu biliyoruz. Üreticimiz mutlu olursa, komisyoncuda mutlu olacaktır. Amacımız Demre'nin ürünlerinin değerinde iç ve dış pazarlarda değerini bulması. İlçemize daha çok tüccarın ve ihracatçının gelmesi. Üreticimizin de kurallara uygun üretim yapması" dedi. Demre Kaymakamı Onur Şatıroğlu ve Demre Belediye Başkanı Okan Kocakaya, yeni sezonda üreticilere ve komisyonculara başarılar dileyerek, yeni sezonun hayırlı olsun dedi. Demre Müftüsü Kemal Akpınar'ın yaptığı duanın ardından, kurban kesildi. 
Antalya'nın Demre ilçesi Yaş Sebze ve Meyve Toptancı Hali'nin yeni sezon açılışı yapıldı.

haberimizvar.net-  Demre Yaş Sebze ve Meyve Toptancı Hali'nin 2020- 2021 sezonunun açılışı yapıldı. Pandemi nedeniyle açılış çok kısa tutuldu, katılımcı sayısı sınırlandı. Demre Yaş Sebze ve Meyve Toptancı Hali'nin açılışına Demre Kaymakamı Onur Şatıroğlu, Demre Belediye Başkanı Okan Kocakaya, Demre Müftüsü Kemal Akpınar, Antalya Büyükşehir Belediye Meclisi Üyesi ve Demre Komisyoncular Derneği Başkanı Orhan Avcı, Antalya Büyükşehir Belediyesi meclis üyeleri Ünal Çetinkaya, Recep Karatop, Demre Ziraat Odası Başkanı İbrahim Oğuz, AK Parti İlçe Başkanı Bayram Arıcı, CHP İlçe Başkan Vekili Ahmet Keskin, İYİ Parti İlçe Başkanı Hüseyin Şahin, belediye meclisi üyeleri, komisyoncular ve tüccarlar katıldı.


Açılışta kısa bir konuşma yapan Antalya Büyükşehir Belediyesi meclis üyesi ve Demre Komisyoncular Derneği Başkanı Orhan Avcı, "Toptancı halimizin açılışını, yaşanan koronavirüs salgını nedeniyle sade bir biçimde yapıyoruz. Kısıtlı sayıda davetlimiz var. Bunu hepimizin sağlığı için yaptık. Şunu biliyoruz. Demre'nin ekonomisi, kalbi bu toptancı halde atıyor. Üreticimizin ürettiği burada değer kazanıyor. Bakkal, lokantacı, giyimci buradan gelecek parayı bekliyor. Bunun önemini biliyoruz. Komisyoncular olarak şunu biliyoruz. Üreticimiz mutlu olursa, komisyoncuda mutlu olacaktır. Amacımız Demre'nin ürünlerinin değerinde iç ve dış pazarlarda değerini bulması. İlçemize daha çok tüccarın ve ihracatçının gelmesi. Üreticimizin de kurallara uygun üretim yapması" dedi.


Demre Kaymakamı Onur Şatıroğlu ve Demre Belediye Başkanı Okan Kocakaya, yeni sezonda üreticilere ve komisyonculara başarılar dileyerek, yeni sezonun hayırlı olsun dedi.


Demre Müftüsü Kemal Akpınar'ın yaptığı duanın ardından, kurban kesildi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.