Berkin Elvan 22 yaşında

GÜNDEM 05.01.2021 - 11:33, Güncelleme: 05.01.2021 - 11:33
 

Berkin Elvan 22 yaşında

Gezi Direnişi sırasında polisin attığı gaz fişeğiyle başından vurularak öldürülen 15 yaşındaki Berkin Elvan'ın bugün doğum günü. Berkin yaşasaydı bugün 22 yaşında olacaktı...

haberimizvar.net Gezi Direnişi sırasında Okmeydanı’nda polisin başına attığı gaz fişeği ile vurulan ve 269 gün komada kalmasının ardından yaşamını yitiren Berkin Elvan'ın bugün doğum günü. Yaşasaydı 22 yaşında olacaktı. Ailesi tarafından sosyal medyada Berkin Elvan'ın doğum günü için ablasının sesinden, Grup Yorum'a ait "nenni" türküsünün seslendirildiği bir video paylaşıldı. Paylaşımda şöyle denildi: "5 Ocak 1999- Yaşasaydı 22 yaşında olacaktı. Berkinimiz büyümüyor, geçen zaman yaralarımızı iyileştirmiyor Senin için, bütün çocuklar için asla vazgeçmeyeceğiz İyi ki doğdun oğul, daima bizimlesin, daima seninleyiz Ablasının sesinden Berkin'e... "
Gezi Direnişi sırasında polisin attığı gaz fişeğiyle başından vurularak öldürülen 15 yaşındaki Berkin Elvan'ın bugün doğum günü. Berkin yaşasaydı bugün 22 yaşında olacaktı...

haberimizvar.net

Gezi Direnişi sırasında Okmeydanı’nda polisin başına attığı gaz fişeği ile vurulan ve 269 gün komada kalmasının ardından yaşamını yitiren Berkin Elvan'ın bugün doğum günü. Yaşasaydı 22 yaşında olacaktı.

Ailesi tarafından sosyal medyada Berkin Elvan'ın doğum günü için ablasının sesinden, Grup Yorum'a ait "nenni" türküsünün seslendirildiği bir video paylaşıldı.

Paylaşımda şöyle denildi:

"5 Ocak 1999-

Yaşasaydı 22 yaşında olacaktı. Berkinimiz büyümüyor, geçen zaman yaralarımızı iyileştirmiyor

Senin için, bütün çocuklar için asla vazgeçmeyeceğiz

İyi ki doğdun oğul, daima bizimlesin, daima seninleyiz

Ablasının sesinden Berkin'e... "

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.