Dansın megastarı müzik dünyasında

GÜNDEM 08.01.2021 - 13:12, Güncelleme: 08.01.2021 - 14:48
 

Dansın megastarı müzik dünyasında

Yurt içi ve yurt dışı dans başarıları ile adından sıkça söz ettiren ve Türkiye’de özellikle Latin dansları camiasında “DansınMegastarı” olarak tanınan Fatih Haktan Coşkun müzik dünyasına adım attı

haberimizvar.net-  Geçtiğimiz yıl “Biraz Gece Biraz Hece” isimli ilk şiir kitabını yayınlayarakfarklıyeteneklerini degün yüzüne çıkarmaya başlayandansçı,sözü ve müziği kendisine ait olan şarkılarını seslendirmek için stüdyoya girdi. Antalya Devlet Opera ve Balesi şan hocalarından Nuray Çeviker Sarıoğlu’ndan ses eğitimi alan Fatih Haktan Coşkun stüdyo aşamasını iseTuğba Yurt, Ebru Elver ve Gökhan Tepe gibi tanınmış isimlerle çalışanmüzisyen ve aranjör Erdem Topuzoğlu eşliğinde yürüttü. 14 ŞUBAT’TA ÇIKACAK Hafta ortasındaokumaları tamamlanan ve 14 Şubat Sevgililer Günü’nde çıkması planlanan“Naçizane” isimli ilk albümde hepsi Fatih Haktan Coşkun’a ait beş şarkı yer alıyor. Şu an yaklaşık 150 bestesi olduğunu ve halen üretmeye devam ettiğini dile getiren dansçı, yazar ve artık müzik insanı Coşkun, önümüzdeki süreçte tüm şarkılarını hayata geçireceğini ve sanatın her alanında paylaşım yapacağını söyledi. En büyük hayalinin ise kendi yetiştirdiği dansçılar eşliğinde kendi şarkılarına koreografiler hazırlayıp sahne sunumu yapmak olduğunu vurgulayan dansçı, şimdiden koreografileri oluşturmaya başladığını belirtti.
Yurt içi ve yurt dışı dans başarıları ile adından sıkça söz ettiren ve Türkiye’de özellikle Latin dansları camiasında “DansınMegastarı” olarak tanınan Fatih Haktan Coşkun müzik dünyasına adım attı

haberimizvar.net-  Geçtiğimiz yıl “Biraz Gece Biraz Hece” isimli ilk şiir kitabını yayınlayarakfarklıyeteneklerini degün yüzüne çıkarmaya başlayandansçı,sözü ve müziği kendisine ait olan şarkılarını seslendirmek için stüdyoya girdi. Antalya Devlet Opera ve Balesi şan hocalarından Nuray Çeviker Sarıoğlu’ndan ses eğitimi alan Fatih Haktan Coşkun stüdyo aşamasını iseTuğba Yurt, Ebru Elver ve Gökhan Tepe gibi tanınmış isimlerle çalışanmüzisyen ve aranjör Erdem Topuzoğlu eşliğinde yürüttü.

14 ŞUBAT’TA ÇIKACAK
Hafta ortasındaokumaları tamamlanan ve 14 Şubat Sevgililer Günü’nde çıkması planlanan“Naçizane” isimli ilk albümde hepsi Fatih Haktan Coşkun’a ait beş şarkı yer alıyor. Şu an yaklaşık 150 bestesi olduğunu ve halen üretmeye devam ettiğini dile getiren dansçı, yazar ve artık müzik insanı Coşkun, önümüzdeki süreçte tüm şarkılarını hayata geçireceğini ve sanatın her alanında paylaşım yapacağını söyledi. En büyük hayalinin ise kendi yetiştirdiği dansçılar eşliğinde kendi şarkılarına koreografiler hazırlayıp sahne sunumu yapmak olduğunu vurgulayan dansçı, şimdiden koreografileri oluşturmaya başladığını belirtti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.