Dolar haftaya hızlı başladı

EKONOMİ 11.01.2021 - 09:46, Güncelleme: 11.01.2021 - 09:46
 

Dolar haftaya hızlı başladı

Dolar cuma günü 7,32 liradan haftayı kapattıktan sonra 7,46 liradan açılış yaptı. Altın fiyatları da yükseliyor.

Haberimizvar.net-Döviz kurları yeni haftaya yukarı yönlü başladı. İstanbul serbest piyasada; Dolar   7,46 TL, Euro   9,10 TL Sterlin   10,09 TL'den el değiştiriyor. ALTIN YÜZDE 1 PRİM YAPTI Altın fiyatları da haftaya yükselişle başladı: Gram altın   442 TL Çeyrek altın   726 TL Tam altın   2876 TL Ons altın   1845 Dolar. PİYASALAR ABD'YE ODAKLANDI Öte yandan küresel piyasalar, yeni haftada ABD Başkanı Donald Tump'ın azil süreci ve ekonomik destek paketi gelişmelerine odaklanmış durumda. ABD başkanlığına seçilen Joe Biden, sağlanacak ekonomik destek paketinin 'trilyon dolar' seviyesinde olacağını duyurmuştu.  Avrupa'da ise artan korona vakalarına rağmen, aşı çalışmaları ve teşvik beklentileriyle piyasalar cuma gününü yükseliş eğilimiyle kapatmıştı.
Dolar cuma günü 7,32 liradan haftayı kapattıktan sonra 7,46 liradan açılış yaptı. Altın fiyatları da yükseliyor.

Haberimizvar.net-Döviz kurları yeni haftaya yukarı yönlü başladı. İstanbul serbest piyasada;

Dolar   7,46 TL,

Euro   9,10 TL

Sterlin   10,09 TL'den el değiştiriyor.

ALTIN YÜZDE 1 PRİM YAPTI

Altın fiyatları da haftaya yükselişle başladı:

Gram altın   442 TL

Çeyrek altın   726 TL

Tam altın   2876 TL

Ons altın   1845 Dolar.

PİYASALAR ABD'YE ODAKLANDI

Öte yandan küresel piyasalar, yeni haftada ABD Başkanı Donald Tump'ın azil süreci ve ekonomik destek paketi gelişmelerine odaklanmış durumda. ABD başkanlığına seçilen Joe Biden, sağlanacak ekonomik destek paketinin 'trilyon dolar' seviyesinde olacağını duyurmuştu.  Avrupa'da ise artan korona vakalarına rağmen, aşı çalışmaları ve teşvik beklentileriyle piyasalar cuma gününü yükseliş eğilimiyle kapatmıştı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.