Çığlığımız duyulmadı; şimdi sıra maskelerimizde!

YEREL 13.01.2021 - 15:54, Güncelleme: 13.01.2021 - 15:54
 

Çığlığımız duyulmadı; şimdi sıra maskelerimizde!

İş yeri ziyaretlerini sürdüren SES Antalya Şube yönetimi, SES Genel Merkezi tarafından pazartesi günü startı verilen “Maskeler Konuşuyor” kampanyası hakkında sağlık emekçilerini bilgilendirdi.

haberimizvar.net Sağlık ve Sosyal Hizmet Emekçileri Sendikası (SES) Antalya Şubesi örgütlenme çalışmaları kapsamında başlattıkları iş yeri gezilerini sürdürüyor. Geçen hafta Elmalı, Korkuteli ve Kemer ilçelerindeki sağlık emekçileriyle buluşan SES Antalya Şube Yönetim Kurulu üyeleri bu hafta da Finike ve Kumluca’da ki sağlık emekçileriyle bir araya geldiler. Finike Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Yücel Kurt ve Baş Hemşire Hatice Demircan’ı da ziyaret eden SES Antalya Şube Yönetim Kurulu sağlık emekçilerinin taleplerini, görüş ve önerilerini ilettiler. Geziler hakkında açıklama yapan SES Antalya Şube Eş Başkanı Şükran İçöz Ocak ayı boyunca işyeri gezilerini sürdüreceklerini ifade etti. İçöz, sağlık emekçilerinin taleplerini, görüş ve önerilerini dinlediklerini ayrıca SES Genel Merkezi tarafından pazartesi günü startı verilen “Maskeler Konuşuyor” kampanyası hakkında da sağlık emekçilerini bilgilendirdiklerini açıkladı. MASKELER KONUŞUYOR KAMPANYASI Kampanyanın dört hafta boyunca süreceğini ifade eden İçöz, "Özlük, pandemide toplumun sağlık ve sosyal hizmet hakkı ve işçi sağlığı ve güvenliği başlıklarından oluşan taleplerimizi, dört hafta boyunca maskelerimizle dile getireceğiz. Dört Hafta boyunca işyerleri önünde, yemekhanelerde, toplantı salonlarında sesiz oturma eylemleri, açıklamalar gerçekleştireceğiz" dedi. İçöz sözlerini şöyle sürdürdü: "Taleplerimizin yazılı olduğu maskelerimizle sesimiz duyulsun diye çalışacağız. Her haftaya uygun taleplerimizi dile getiren hashtag ve kısa videolarla sesimizi duyurmaya çalışacağız. Emek ve meslek örgütleri, siyasi partiler ve demokrasi güçleriyle ortaklaşmaya sözümüzü, SES’imizi buluşturmaya çalışacağız. Biz elbette ki susmayacağız ama sıra maskelerimizde. Taleplerimizi maskeler sessiz çığlıklarıyla; sağlık emek ve meslek örgütleri, tüm siyasi ve demokratik kitle örgütleri ve siz halkımız aracılığıyla tüm ülkeye duyuracaklar. Halkın sağlık ve sosyal hizmet hakkı ile işkolu emekçilerinin ekonomik, özlük ve demokratik haklarını birbirinden ayrı göremeyiz. Çünkü “Ya hep beraber ya da hiç birimiz, kurtuluş yok tek başına” söylemi boşuna değildir. Mücadeleyi birlikte büyüteceğiz ve birlikte kazanacağız." İlk eylemlerini KESK Antalya Şubeler Platformu bütünlüğü içinde 15 Ocak Cuma günü saat 12.30’da Antalya Defterdarlığı önünde gerçekleştireceklerini ifade eden Şükran İçöz başta sağlık emekçileri olmak üzere tüm kamu emekçilerini eyleme davet etti.
İş yeri ziyaretlerini sürdüren SES Antalya Şube yönetimi, SES Genel Merkezi tarafından pazartesi günü startı verilen “Maskeler Konuşuyor” kampanyası hakkında sağlık emekçilerini bilgilendirdi.

haberimizvar.net

Sağlık ve Sosyal Hizmet Emekçileri Sendikası (SES) Antalya Şubesi örgütlenme çalışmaları kapsamında başlattıkları iş yeri gezilerini sürdürüyor. Geçen hafta Elmalı, Korkuteli ve Kemer ilçelerindeki sağlık emekçileriyle buluşan SES Antalya Şube " class="text-dark font-weight-bold" target="_blank"> SES Antalya Şube Yönetim Kurulu üyeleri bu hafta da Finike ve Kumluca’da ki sağlık emekçileriyle bir araya geldiler.

Finike Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Yücel Kurt ve Baş Hemşire Hatice Demircan’ı da ziyaret eden SES Antalya Şube " class="text-dark font-weight-bold" target="_blank"> SES Antalya Şube Yönetim Kurulu sağlık emekçilerinin taleplerini, görüş ve önerilerini ilettiler.

Geziler hakkında açıklama yapan SES Antalya Şube " class="text-dark font-weight-bold" target="_blank"> SES Antalya Şube Eş Başkanı Şükran İçöz Ocak ayı boyunca işyeri gezilerini sürdüreceklerini ifade etti. İçöz, sağlık emekçilerinin taleplerini, görüş ve önerilerini dinlediklerini ayrıca SES Genel Merkezi tarafından pazartesi günü startı verilen “Maskeler Konuşuyor” kampanyası hakkında da sağlık emekçilerini bilgilendirdiklerini açıkladı.

ses-antalya-subesi-nden-is-yeri-ziyaretleri-cigligimiz-duyulmadi-simdi-sira-maskelerimizde-828676-1.

MASKELER KONUŞUYOR KAMPANYASI

Kampanyanın dört hafta boyunca süreceğini ifade eden İçöz, "Özlük, pandemide toplumun sağlık ve sosyal hizmet hakkı ve işçi sağlığı ve güvenliği başlıklarından oluşan taleplerimizi, dört hafta boyunca maskelerimizle dile getireceğiz. Dört Hafta boyunca işyerleri önünde, yemekhanelerde, toplantı salonlarında sesiz oturma eylemleri, açıklamalar gerçekleştireceğiz" dedi.

İçöz sözlerini şöyle sürdürdü:

"Taleplerimizin yazılı olduğu maskelerimizle sesimiz duyulsun diye çalışacağız. Her haftaya uygun taleplerimizi dile getiren hashtag ve kısa videolarla sesimizi duyurmaya çalışacağız. Emek ve meslek örgütleri, siyasi partiler ve demokrasi güçleriyle ortaklaşmaya sözümüzü, SES’imizi buluşturmaya çalışacağız. Biz elbette ki susmayacağız ama sıra maskelerimizde. Taleplerimizi maskeler sessiz çığlıklarıyla; sağlık emek ve meslek örgütleri, tüm siyasi ve demokratik kitle örgütleri ve siz halkımız aracılığıyla tüm ülkeye duyuracaklar. Halkın sağlık ve sosyal hizmet hakkı ile işkolu emekçilerinin ekonomik, özlük ve demokratik haklarını birbirinden ayrı göremeyiz. Çünkü “Ya hep beraber ya da hiç birimiz, kurtuluş yok tek başına” söylemi boşuna değildir. Mücadeleyi birlikte büyüteceğiz ve birlikte kazanacağız."

İlk eylemlerini KESK Antalya Şubeler Platformu bütünlüğü içinde 15 Ocak Cuma günü saat 12.30’da Antalya Defterdarlığı önünde gerçekleştireceklerini ifade eden Şükran İçöz başta sağlık emekçileri olmak üzere tüm kamu emekçilerini eyleme davet etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.