Kaç para alıyorlar

GÜNDEM 16.01.2021 - 12:51, Güncelleme: 16.01.2021 - 12:51
 

Kaç para alıyorlar

Televizyonlardaki sağlık ve yaşam programlarına çıkan uzmanların ödedikleri para, medyanın gündemine oturdu

haberimizvar.net- Medya Ombudsmanı Faruk Bildirici, kendi sitesinde “İşte televizyonlarda doktorlara uygulanan ücret tarifesi” başlıklı bir yazı kaleme aldı. Faruk Bildirici yazısında, televizyonlardaki sağlık ve yaşam programlarına çıkan doktor, avukat, çeşitli alanlarda uzman kişilerin ödediği ücret tarifesini paylaştı. DEMET AKALIN VE ALİŞAN İÇİN 14 BİN LİRA Bildirici, “Bir PR şirketinin doktorlara verdiği tarifeyi bulup araştırdım. Tarifenin bir kısmını doğruladım. Örneğin ‘Demet ve Alişan ile Sabah Sabah’ programına 15 dakika çıkmanın 14 bin lira” ifadelerini kullandı. Bildirici ayrıca, televizyonlardaki sağlık programlarıyla ilgili olarak çok sayıda doktorla konuştuğunu belirten Bildirici, adını paylaşmak istemeyen bir plastik cerrahın, “Bu programlarda Canan Karatay, Ümit Aktaş gibi reytingi olan birkaç isim dışında tümünden para alınıyor. Ben bir plastik cerrah olarak rekabette geri kalmamak için televizyon programlarına aylık bütçe ayırıyorum” dediğini aktardı. Bildirici’nin çıkardığı tarife şöyle:
Televizyonlardaki sağlık ve yaşam programlarına çıkan uzmanların ödedikleri para, medyanın gündemine oturdu

haberimizvar.net-  Medya Ombudsmanı Faruk Bildirici, kendi sitesinde “İşte televizyonlarda doktorlara uygulanan ücret tarifesi” başlıklı bir yazı kaleme aldı. Faruk Bildirici yazısında, televizyonlardaki sağlık ve yaşam programlarına çıkan doktor, avukat, çeşitli alanlarda uzman kişilerin ödediği ücret tarifesini paylaştı.

DEMET AKALIN VE ALİŞAN İÇİN 14 BİN LİRA

Bildirici, “Bir PR şirketinin doktorlara verdiği tarifeyi bulup araştırdım. Tarifenin bir kısmını doğruladım. Örneğin ‘Demet ve Alişan ile Sabah Sabah’ programına 15 dakika çıkmanın 14 bin lira” ifadelerini kullandı.

Bildirici ayrıca, televizyonlardaki sağlık programlarıyla ilgili olarak çok sayıda doktorla konuştuğunu belirten Bildirici, adını paylaşmak istemeyen bir plastik cerrahın, “Bu programlarda Canan Karatay, Ümit Aktaş gibi reytingi olan birkaç isim dışında tümünden para alınıyor. Ben bir plastik cerrah olarak rekabette geri kalmamak için televizyon programlarına aylık bütçe ayırıyorum” dediğini aktardı.

Bildirici’nin çıkardığı tarife şöyle:

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.