Tartıştığı ağabeyini öldürüp, yeğenini yaraladı

YEREL (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 17.01.2021 - 13:49, Güncelleme: 17.01.2021 - 13:49
 

Tartıştığı ağabeyini öldürüp, yeğenini yaraladı

Antalya'nın Alanya ilçesinde A.A. (36), çıkan tartışma sonucu aynı binada oturan ağabeyi Mehmet A.'yı (48) ve yeğeni C.A.'yı (20) av tüfeğiyle vurdu. Mehmet A. hastanede yaşamını yitirirken, oğlu C.A'nın tedavisi sürüyor. Jandarma tarafından gözaltına alınan A.A. adliyeye sevk edildi.

haberimizvar.net Olay, Alanya'nın Oba Mahallesi'nde dün saat 22.30 sularında meydana geldi. Aynı binada oturan A.A. ile ağabeyi Mehmet A. ve oğlu C.A. arasında tartışma çıktı. Ailevi sorunlar nedeniyle başladığı öğrenilen tartışma kısa sürede büyüdü. Kavgaya dönüşen olayda A.A., evden getirdiği av tüfeğiyle rastgele ateş açmaya başladı. Tüfekten çıkan saçmalarla Mehmet A. karın bölgesinden, oğlu C.A. ise sol kolundan yaralandı. Silah sesini duyan komşuların ihbarı üzerine bölgeye jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından yaralılar ambulansla Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürüldü. Yoğun bakımda tedaviye alınan Mehmet A. doktorların müdahalesine rağmen kurtarılamadı. Yaralı C.A.'nın tedavisinin ise devam ettiği öğrenildi.  JANDARMA ŞÜPHELİYİ EVİNDE YAKALADI Ağabeyi ve yeğenini ağır yaralayan A.A., jandarma ekiplerince av tüfeğiyle birlikte evinde yakalanarak, gözaltına alındı. A.A. karakoldaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.
Antalya'nın Alanya ilçesinde A.A. (36), çıkan tartışma sonucu aynı binada oturan ağabeyi Mehmet A.'yı (48) ve yeğeni C.A.'yı (20) av tüfeğiyle vurdu. Mehmet A. hastanede yaşamını yitirirken, oğlu C.A'nın tedavisi sürüyor. Jandarma tarafından gözaltına alınan A.A. adliyeye sevk edildi.

haberimizvar.net

Olay, Alanya'nın Oba Mahallesi'nde dün saat 22.30 sularında meydana geldi. Aynı binada oturan A.A. ile ağabeyi Mehmet A. ve oğlu C.A. arasında tartışma çıktı. Ailevi sorunlar nedeniyle başladığı öğrenilen tartışma kısa sürede büyüdü. Kavgaya dönüşen olayda A.A., evden getirdiği av tüfeğiyle rastgele ateş açmaya başladı. Tüfekten çıkan saçmalarla Mehmet A. karın bölgesinden, oğlu C.A. ise sol kolundan yaralandı. Silah sesini duyan komşuların ihbarı üzerine bölgeye jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından yaralılar ambulansla Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürüldü. Yoğun bakımda tedaviye alınan Mehmet A. doktorların müdahalesine rağmen kurtarılamadı. Yaralı C.A.'nın tedavisinin ise devam ettiği öğrenildi. 

JANDARMA ŞÜPHELİYİ EVİNDE YAKALADI

Ağabeyi ve yeğenini ağır yaralayan A.A., jandarma ekiplerince av tüfeğiyle birlikte evinde yakalanarak, gözaltına alındı. A.A. karakoldaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.