Antalya'nın eski Valisi korona oldu

GÜNDEM 18.01.2021 - 16:49, Güncelleme: 18.01.2021 - 16:49
 

Antalya'nın eski Valisi korona oldu

Diyarbakır Valisi ve Büyükşehir Belediyesi kayyımı Münir Karaloğlu, korona virüsüne yakalandı.

haberimizvar.net- Diyarbakır Valisi ve Büyükşehir Belediye kayyımı Münir Karaloğlu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla korona virüsü testinin pozitif çıktığını açıkladı. Karaloğlu paylaşımında, “Birtakım belirtiler üzerine pazar günü yaptırdığım Covid-19 testim pozitif çıktı. Tedavim evde devam ediyor. Durumum çok şükür iyi. Cenab-ı Hak’tan bütün hastalar için şifa niyaz ediyorum” dedi. 
Diyarbakır Valisi ve Büyükşehir Belediyesi kayyımı Münir Karaloğlu, korona virüsüne yakalandı.

haberimizvar.net-  Diyarbakır Valisi ve Büyükşehir Belediye kayyımı Münir Karaloğlu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla korona virüsü testinin pozitif çıktığını açıkladı.

Karaloğlu paylaşımında, “Birtakım belirtiler üzerine pazar günü yaptırdığım Covid-19 testim pozitif çıktı. Tedavim evde devam ediyor. Durumum çok şükür iyi. Cenab-ı Hak’tan bütün hastalar için şifa niyaz ediyorum” dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.