Demre Devlet Hastanesi'nde ilk

YEREL (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 19.01.2021 - 12:43, Güncelleme: 19.01.2021 - 12:43
 

Demre Devlet Hastanesi'nde ilk

Demre Devlet Hastanesi'nde ilk kez 'Kapalı Yöntemle Kasık Fıtığı' ameliyatı gerçekleştirildi. İlk kez yapılan ameliyatla 40 yaşındaki Ö.Ç. sağlığına kavuştu.

haberimizvar.net Demre Devlet Hastanesi, yeni binasına taşınmasının ardından, yeni teknolojik olanaklar, yeni ameliyathane ile birlikte ilklere imza atmaya devam ediyor. Demre Devlet Hastanesi'ne başvuran Ö.Ç.'ye kasık fıtığı teşhisi konuldu. Ö.Ç., cerrah Kağan Bilge ve 8 kişilik ekibi tarafından hastanede ilk kez gerçekleştirilen kapalı yöntemle kasık ameliyatına alındı. Hasta ilk kez uygulanan yöntemle sağlığına kavuştu. Başhekim Ceren Bilge, "Hastanemizde ilk kez uyguladığımız laparoskopik inguinal herni (kapalı yöntemle kasık fıtığı) ameliyatı, hastaya birçok avantaj sağlıyor. Son yıllarda kasık fıtığı sorunlarında yaygın olarak kullanılmaya başladı. Hasta daha az ağrı çekiyor. Daha kısa süre hastanede kalıyor. Böylece normal yaşamına daha erken dönüş yapıyor. Vücutta çok küçük kesi izi kalıyor. İlk kez bu yöntemin uygulandığı hastamızda kısa sürede sağlığına kavuştu. Yeni olanaklara kavuştukça, başka ilklere imza atmaya, Demrelileri başka yerlere taşınmaktan kurtarmaya devam edeceğiz" dedi.
Demre Devlet Hastanesi'nde ilk kez 'Kapalı Yöntemle Kasık Fıtığı' ameliyatı gerçekleştirildi. İlk kez yapılan ameliyatla 40 yaşındaki Ö.Ç. sağlığına kavuştu.

haberimizvar.net

Demre Devlet Hastanesi, yeni binasına taşınmasının ardından, yeni teknolojik olanaklar, yeni ameliyathane ile birlikte ilklere imza atmaya devam ediyor. Demre Devlet Hastanesi'ne başvuran Ö.Ç.'ye kasık fıtığı teşhisi konuldu. Ö.Ç., cerrah Kağan Bilge ve 8 kişilik ekibi tarafından hastanede ilk kez gerçekleştirilen kapalı yöntemle kasık ameliyatına alındı. Hasta ilk kez uygulanan yöntemle sağlığına kavuştu.

Başhekim Ceren Bilge, "Hastanemizde ilk kez uyguladığımız laparoskopik inguinal herni (kapalı yöntemle kasık fıtığı) ameliyatı, hastaya birçok avantaj sağlıyor. Son yıllarda kasık fıtığı sorunlarında yaygın olarak kullanılmaya başladı. Hasta daha az ağrı çekiyor. Daha kısa süre hastanede kalıyor. Böylece normal yaşamına daha erken dönüş yapıyor. Vücutta çok küçük kesi izi kalıyor. İlk kez bu yöntemin uygulandığı hastamızda kısa sürede sağlığına kavuştu. Yeni olanaklara kavuştukça, başka ilklere imza atmaya, Demrelileri başka yerlere taşınmaktan kurtarmaya devam edeceğiz" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.