CHP Muratpaşa’dan yardım kampanyası

YEREL 21.01.2021 - 22:13, Güncelleme: 21.01.2021 - 22:13
 

CHP Muratpaşa’dan yardım kampanyası

CHP Antalya Muratpaşa İlçe Kadın Kolları 'Kış Üşütür Siz Isıtın' kampanyası başlattı.

haberimizvar.net 21- 29 Ocak tarihleri arasında toplanan yardımlar ile ihtiyaç sahibi çocuklar için bot ve mont kampanyası başlatan CHP Muratpaşa İlçe Kadın Kolları, ‘’Çocuklar bizim en değerli varlığımız ve geleceğimizdir, hep birlikte el ele vererek sosyal sorumluluk projesi kapsamında ihtiyaç sahibi çocuklarımızın yüreğiniz ısıtalım’’ çağrısında bulundu. CHP Muratpaşa İlçe Kadın Kolları Başkanı Gülen Ercan, ‘’Çocuklar üşümesin diye siz de kampanyaya el verir misiniz? CHP Muratpaşa Kadın Kolları yönetimi olarak: Sosyal sorumluluk projesi kapsamında çalışmalarımıza hız kesmeden devam edeceğiz’’ dedi. Kampanya 29 Ocak tarihine kadar devam edecek.
CHP Antalya Muratpaşa İlçe Kadın Kolları 'Kış Üşütür Siz Isıtın' kampanyası başlattı.

haberimizvar.net

21- 29 Ocak tarihleri arasında toplanan yardımlar ile ihtiyaç sahibi çocuklar için bot ve mont kampanyası başlatan CHP Muratpaşa İlçe Kadın Kolları, ‘’Çocuklar bizim en değerli varlığımız ve geleceğimizdir, hep birlikte el ele vererek sosyal sorumluluk projesi kapsamında ihtiyaç sahibi çocuklarımızın yüreğiniz ısıtalım’’ çağrısında bulundu.

CHP Muratpaşa İlçe Kadın Kolları Başkanı Gülen Ercan, ‘’Çocuklar üşümesin diye siz de kampanyaya el verir misiniz? CHP Muratpaşa Kadın Kolları yönetimi olarak: Sosyal sorumluluk projesi kapsamında çalışmalarımıza hız kesmeden devam edeceğiz’’ dedi. Kampanya 29 Ocak tarihine kadar devam edecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.