Can dostlar için mama otomatı

YEREL 29.01.2021 - 12:27, Güncelleme: 29.01.2021 - 12:27
 

Can dostlar için mama otomatı

Antalya'nın Elmalı ilçesinde sokakta yaşayan sokak hayvanları için 'Bir katkı da sizden olsun' sloganıyla mama otomatları kuruldu. Otomatlarla, hayvan sevgisi konusunda farkındalık yaratılması amaçlanıyor.

haberimizvar.net- Elmalı Belediyesi ve merkezi İstanbul'da bulunan bir firma işbirliğiyle, sokak hayvanları için 'Bir katkı da sizden olsun' sloganıyla otomotik beslenme otomatları kuruldu. Üçü ilçe merkezinde, biri Elmalı Sanayi Sitesi'nde olmak üzere kurulan 4 otomat, güneş enerjisi ile çalışıyor. 2 metre yüksekliğindeki otomatlar, 20 kilo mama kapasitesine sahip. Otomat üzerinde küçük bir güneş paneli yer alıyor. Otomattaki bir sim kart sayesinde kaç kilo yem kaldığı, kaç sokak hayvanının beslendiği, kaç kişinin otomata para attığı merkezdeki sistemle tespit ediliyor. Elmalı Belediye Başkanı Halil Öztürk, sokaktaki can dostlala ilgili farkındalık oluşturmayı amaçladıklarını belirterek, "Otomatlara, vatandaşlarımız, çocuklarımız 1 lira attığı zaman sokaktaki can dostlarımız için 100 gram mama gelecek. Bu mamalarda sokak hayvanlarımız beslenecek. Özellikle çocuklarımızda hayvan sevgisi, yardımlaşma duygusu oluşturmak istiyoruz. Bu konuda Elmalılı hemşerilerimizi duyarlı olmaya çağırıyoruz. Özellikle bu soğuk ve hepimiz için yaşamın zor olduğu günlerde 1 lira da onlar için ayırmalarını istiyoruz" dedi. 
Antalya'nın Elmalı ilçesinde sokakta yaşayan sokak hayvanları için 'Bir katkı da sizden olsun' sloganıyla mama otomatları kuruldu. Otomatlarla, hayvan sevgisi konusunda farkındalık yaratılması amaçlanıyor.

haberimizvar.net-  Elmalı Belediyesi ve merkezi İstanbul'da bulunan bir firma işbirliğiyle, sokak hayvanları için 'Bir katkı da sizden olsun' sloganıyla otomotik beslenme otomatları kuruldu. Üçü ilçe merkezinde, biri Elmalı Sanayi Sitesi'nde olmak üzere kurulan 4 otomat, güneş enerjisi ile çalışıyor. 2 metre yüksekliğindeki otomatlar, 20 kilo mama kapasitesine sahip. Otomat üzerinde küçük bir güneş paneli yer alıyor. Otomattaki bir sim kart sayesinde kaç kilo yem kaldığı, kaç sokak hayvanının beslendiği, kaç kişinin otomata para attığı merkezdeki sistemle tespit ediliyor.


Elmalı Belediye Başkanı Halil Öztürk, sokaktaki can dostlala ilgili farkındalık oluşturmayı amaçladıklarını belirterek, "Otomatlara, vatandaşlarımız, çocuklarımız 1 lira attığı zaman sokaktaki can dostlarımız için 100 gram mama gelecek. Bu mamalarda sokak hayvanlarımız beslenecek. Özellikle çocuklarımızda hayvan sevgisi, yardımlaşma duygusu oluşturmak istiyoruz. Bu konuda Elmalılı hemşerilerimizi duyarlı olmaya çağırıyoruz. Özellikle bu soğuk ve hepimiz için yaşamın zor olduğu günlerde 1 lira da onlar için ayırmalarını istiyoruz" dedi. 
ANTALYA'NIN ELMALI ILCESINDE SOKAKTA YASAYAN SOKAK HAYVANLARI ICIN 'BIR KATKI DA SIZDEN OLSUN' SLOGANIYLA MAMA OTOMATLARI KURULDU. OTOMATLARLA,  <a href=HAYVAN SEVGISI KONUSUNDA FARKINDALIK YARATILMASI AMACLANIYOR.(FOTO:ELMALI-DHA)" src="https://ajans.dha.com.tr/images/thumbnail/muhabir/2021_01/2021_01_29/cb7920fbb7dbefdb46472a477d21fccb.jpg" />
ANTALYA'NIN ELMALI ILCESINDE SOKAKTA YASAYAN SOKAK HAYVANLARI ICIN 'BIR KATKI DA SIZDEN OLSUN' SLOGANIYLA MAMA OTOMATLARI KURULDU. OTOMATLARLA,  <a href=HAYVAN SEVGISI KONUSUNDA FARKINDALIK YARATILMASI AMACLANIYOR.(FOTO:ELMALI-DHA)" src="https://ajans.dha.com.tr/images/thumbnail/muhabir/2021_01/2021_01_29/957c42932e13ae3aee53987a27c9ca9f.jpg" />

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.