Kumluca'da bir mezra karantinaya alındı

YEREL 30.01.2021 - 11:19, Güncelleme: 30.01.2021 - 11:19
 

Kumluca'da bir mezra karantinaya alındı

Antalya'nın Kumluca ilçesinde bir mahalleye bağlı mezra karantinaya alınırken, bir mezra ise riskli bölge ilan edildi.

haberimizvar.net- Kumluca Kaymakamı Uğur Kolsuz sosyal medya sayfasından yaptığı paylaşıma, Salur Mahallesi Boğaz mevkiinin karantinaya alındığını, Sarıcasu Mahallesi Hacıömerler mevkiinin de riskli bölge ilan edildiğini açıkladı. Kaymakam Kolsuz, Sarıcasu Mahallesi Hacıömerler mevkiinin pazartesi yapılacak değerlendirmeden sonra karantinaya alınabileceğini belirtti. Kaymakam Kolsuz, "Kıymetli Kumlucalılar artan Covid-19 vakaları üzerine Salur Mahallesi Boğaz mevkii İlçe Hıfzıssıhha Kurulu kararı gereğince 30.01.2021 tarihinden itibaren 10 gün süre ile karantinaya alınmıştır. Bu mevkiye giriş ve çıkış 10 süre ile durdurulmuştur. Sarıcasu Mahallemiz Hacıömerler mevkii de pazartesi günü değerlendirilecektir. Lütfen hasta, ev ziyaretlerine gitmeyin. Hasta olanlar dışarı çıkmasın" dedi. 
Antalya'nın Kumluca ilçesinde bir mahalleye bağlı mezra karantinaya alınırken, bir mezra ise riskli bölge ilan edildi.

haberimizvar.net- Kumluca Kaymakamı Uğur Kolsuz sosyal medya sayfasından yaptığı paylaşıma, Salur Mahallesi Boğaz mevkiinin karantinaya alındığını, Sarıcasu Mahallesi Hacıömerler mevkiinin de riskli bölge ilan edildiğini açıkladı. Kaymakam Kolsuz, Sarıcasu Mahallesi Hacıömerler mevkiinin pazartesi yapılacak değerlendirmeden sonra karantinaya alınabileceğini belirtti.


Kaymakam Kolsuz, "Kıymetli Kumlucalılar artan Covid-19 vakaları üzerine Salur Mahallesi Boğaz mevkii İlçe Hıfzıssıhha Kurulu kararı gereğince 30.01.2021 tarihinden itibaren 10 gün süre ile karantinaya alınmıştır. Bu mevkiye giriş ve çıkış 10 süre ile durdurulmuştur. Sarıcasu Mahallemiz Hacıömerler mevkii de pazartesi günü değerlendirilecektir. Lütfen hasta, ev ziyaretlerine gitmeyin. Hasta olanlar dışarı çıkmasın" dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.