Böcek’e Türel benzetmesi

GÜNDEM 31.01.2021 - 17:04, Güncelleme: 31.01.2021 - 17:34
 

Böcek’e Türel benzetmesi

Başkan Muhittin Böcek’in belediyede yaşanan sürgünlere, “Kime ne yaptıysam hak etmiştir” sözlerini eleştiren eski başkan Hasan Subaşı, “Menderes Türel sürgünlere kurnaz cevaplar veriyordu. Fakat Böcek açık açık itiraf etti” diyerek tepkisini dile getirdi.

haberimizvar.net Antalya Büyükşehir Belediyesi eski başkanı ve İYİ Parti Milletvekili Hasan Subaşı ile başkan Muhittin Böcek arasında ‘sürgün personel’ üzerinden süren sözlü tartışma devam ediyor. Büyükşehir Belediyesi'nde Hasan Subaşı döneminden bugüne kadar bürokrat olarak görev yapan ve Muhittin Böcek döneminde Bilgi İşlem Daire Başkanlığında Müdür olarak çalışan Ayhan Dumlupınar Elmalı’ya sürüldü.  Sürgün olayına ilk tepkiyi şuan İYİ Parti’den milletvekilliği yapan Hasan Subaşı gösterdi. Subaşı’ya cevap veren Muhittin Böcek, “Kime ne yaptıysam hak etmiştir. Bir de zamanını beklediklerim var” sözleriyle karşılık verdi. TÜREL KURNAZ CEVAP VERMİŞTİ Hasan Subaşı, Böcek’in çıkışına uzunca bir cevap verdi. Kendi başkanlık döneminde sürgün personeli mümkün olduğunca verimli kullanmaya çalıştığını belirten Subaşı, Menderes Türel zamanında yaşanan sürgünlere atıfta bulundu. “AK Parti döneminde caydırıcı ‘kızak ve sürgün’ eylemleri hayli artmıştı. Eleştirilere karşı Türel, ‘Bunlar sürgün ya da ceza değil bölgemizin hizmet bekleyen köşelerine hizmet içindir’ diyerek kurnazca cevaplar verir, ancak hepsini bir odada boş oturtarak bir nevi mobbing uygulardı” dedi. ÇEVRESİ Mİ ETKİLİYOR Muhittin Böcek’in “Kime ne yaptıysam hak etmiştir. Bir de zamanını beklediklerim var” diyerek sürgün itirafında bulunduğunu belirten Subaşı şunları söyledi: “Bu hareketler personeline karşı mı yoksa çevresinin dürtüsüyle tuzaklar içinde olduğu kuşkusuyla mıdır? Bunların yorumu bizi aşıyor! Ancak söylemek istediğim bu eylemlerin hizmet amacıyla değil de cezalandırma yöntemi olarak yüzlerce kişinin çeşitli mülahazalarla işlevsiz ve etkisiz bırakılmasının, bugünün insan odaklı sosyal belediyeciliğiyle bağdaşmadığını söylemek zorundayım! SÜRGÜNLER SÜRECEK Bir İYİ Parti il başkanımızın yeğeni ve yine bir ilçe başkanımızın oğlu da sürgün tabir edilen eylemlere maruz kalmış ama bizzat ilgilenmeme rağmen bir yıldır ne kusurları olduğunu bile öğrenebilmiş değilim! Son olarak ta basına yansıyan ve her dönemde liyakatle görevini yapan bir daire başkanının basına yansıdığı şekliyle başkan vekili Mehmet Hacıarifoğlu’nun çocukluk arkadaşı ve onunla dostluğu nedeniyle ‘sürgün edildi’ haberine karşılık ise makul bir cevap vermek yerine bu tür eylemlerin süreceği cevabı verilmiştir! Vekillik görevini basiretle ve tevazu ile yaptığı hemen her kesim tarafından bilinen ve takdirle karşılanan CHP Büyükşehir Meclis Üyesi Mehmet Hacıarifoğlu’nun da bir kusuru olmuşsa açıklanmalı, yoksa hizmeti takdir ve teşekkürle karşılanmalıdır... ADALET VURGUSU Güzide kurumumuz belediyemizin, bir çevrenin etkisi altında ve vehimler üretilmesi sonucu yanlışlar yapılabileceği ihtimali gözden uzak tutulmamalıdır! Geçmişte insani ve vicdanı özellikleri ile tanıdığımız Muhittin Başkanın her geçen gün daha sağlıklı günlere ulaştığını görmek duamız ve beklentimizdir. Sayın başkanın Antalya Büyükşehir Belediyesini adaletli ve makul çözümlerle yöneteceğine inancımızı kaybetmediğimizi yinelemek istiyorum” İlgili haberler
Başkan Muhittin Böcek’in belediyede yaşanan sürgünlere, “Kime ne yaptıysam hak etmiştir” sözlerini eleştiren eski başkan Hasan Subaşı, “Menderes Türel sürgünlere kurnaz cevaplar veriyordu. Fakat Böcek açık açık itiraf etti” diyerek tepkisini dile getirdi.

haberimizvar.net

Antalya Büyükşehir Belediyesi eski başkanı ve İYİ Parti Milletvekili Hasan Subaşı ile başkan Muhittin Böcek arasında ‘ sürgün personel’ üzerinden süren sözlü tartışma devam ediyor. Büyükşehir Belediyesi'nde Hasan Subaşı döneminden bugüne kadar bürokrat olarak görev yapan ve Muhittin Böcek döneminde Bilgi İşlem Daire Başkanlığında Müdür olarak çalışan Ayhan Dumlupınar Elmalı’ya sürüldü.  Sürgün olayına ilk tepkiyi şuan İYİ Parti’den milletvekilliği yapan Hasan Subaşı gösterdi. Subaşı’ya cevap veren Muhittin Böcek, “Kime ne yaptıysam hak etmiştir. Bir de zamanını beklediklerim var” sözleriyle karşılık verdi.

TÜREL KURNAZ CEVAP VERMİŞTİ

Hasan Subaşı, Böcek’in çıkışına uzunca bir cevap verdi. Kendi başkanlık döneminde sürgün personeli mümkün olduğunca verimli kullanmaya çalıştığını belirten Subaşı, Menderes Türel zamanında yaşanan sürgünlere atıfta bulundu. “AK Parti döneminde caydırıcı ‘kızak ve sürgün’ eylemleri hayli artmıştı. Eleştirilere karşı Türel, ‘Bunlar sürgün ya da ceza değil bölgemizin hizmet bekleyen köşelerine hizmet içindir’ diyerek kurnazca cevaplar verir, ancak hepsini bir odada boş oturtarak bir nevi mobbing uygulardı” dedi.

ÇEVRESİ Mİ ETKİLİYOR

Muhittin Böcek’in “Kime ne yaptıysam hak etmiştir. Bir de zamanını beklediklerim var” diyerek sürgün itirafında bulunduğunu belirten Subaşı şunları söyledi: “Bu hareketler personeline karşı mı yoksa çevresinin dürtüsüyle tuzaklar içinde olduğu kuşkusuyla mıdır? Bunların yorumu bizi aşıyor! Ancak söylemek istediğim bu eylemlerin hizmet amacıyla değil de cezalandırma yöntemi olarak yüzlerce kişinin çeşitli mülahazalarla işlevsiz ve etkisiz bırakılmasının, bugünün insan odaklı sosyal belediyeciliğiyle bağdaşmadığını söylemek zorundayım!

SÜRGÜNLER SÜRECEK

Bir İYİ Parti il başkanımızın yeğeni ve yine bir ilçe başkanımızın oğlu da sürgün tabir edilen eylemlere maruz kalmış ama bizzat ilgilenmeme rağmen bir yıldır ne kusurları olduğunu bile öğrenebilmiş değilim! Son olarak ta basına yansıyan ve her dönemde liyakatle görevini yapan bir daire başkanının basına yansıdığı şekliyle başkan vekili Mehmet Hacıarifoğlu’nun çocukluk arkadaşı ve onunla dostluğu nedeniyle ‘ sürgün edildi’ haberine karşılık ise makul bir cevap vermek yerine bu tür eylemlerin süreceği cevabı verilmiştir! Vekillik görevini basiretle ve tevazu ile yaptığı hemen her kesim tarafından bilinen ve takdirle karşılanan CHP Büyükşehir Meclis Üyesi Mehmet Hacıarifoğlu’nun da bir kusuru olmuşsa açıklanmalı, yoksa hizmeti takdir ve teşekkürle karşılanmalıdır...

ADALET VURGUSU

Güzide kurumumuz belediyemizin, bir çevrenin etkisi altında ve vehimler üretilmesi sonucu yanlışlar yapılabileceği ihtimali gözden uzak tutulmamalıdır! Geçmişte insani ve vicdanı özellikleri ile tanıdığımız Muhittin Başkanın her geçen gün daha sağlıklı günlere ulaştığını görmek duamız ve beklentimizdir. Sayın başkanın Antalya Büyükşehir Belediyesini adaletli ve makul çözümlerle yöneteceğine inancımızı kaybetmediğimizi yinelemek istiyorum”

İlgili haberler

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.