Üniversite değil sanki AKP Gençlik Kolları

GÜNDEM 08.02.2021 - 12:42, Güncelleme: 08.02.2021 - 12:42
 

Üniversite değil sanki AKP Gençlik Kolları

O üniversiteyi sık sık AKP'li milletvekilleri ziyaret ederken, rektör de ayrıca tarikat liderlerini anıyor. Öğrenciler ise okulları için böyle söyledi: Üniversite değil sanki AKP Gençlik Kolları...

haberimizvar.net- Bursa Teknik Üniversitesi (BTÜ) tarafından AKP’nin etkinliklerinin paylaşılması ve Rektör Prof. Dr. Karademir’in mesajları tepki çekti. Üniversitede okuyan bir öğrenci, “Son günlerde Boğaziçi Üniversitesi olaylarını gülerek izliyorum, evet gülerek çünkü okulum resmen AKP gençlik kolları binası. Okulun resmi sayfasında AKP etkinlikleri paylaşılacak kadar onursuz bir okuldayım” ifadelerini kullandı. Bir başka öğrenci ise “Okul, Bursa’nın en kenar mahallesinde kurulu. AKP propagandası yapılıyor demek az kalır. Okul tamamen AKP elinde. AKP’li vekiller sürekli üniversiteyi ziyaret ediyor. Rektör Milli Mücadele’ye ve cumhuriyet devrimine karşı oldukları için asılan hocaları anacak kadar hadsiz. Okulun yanında askeriyeden hallice bir KYK yurdu var. Onun haricinde sistem sizi Yeni Dünya Vakfı, İlim Yayma Cemiyeti gibi yurtlara mecbur bırakıyor” dedi.  MİLLETVEKİLLERİNİN UĞRAK YERİ Cumhuriyet'ten Zehra Özdilek'in haberine göre, BTÜ’nün sosyal medya adreslerinde de AKP milletvekillerinin Rektör Karademir’i sık sık ziyaret ettiğini ortaya koyuyor. Bursa Teknik Üniversitesi öğrenci bilgi sisteminde AKP’nin etkinliklerinin duyurusu paylaşıldı. Üniversitenin Rektörü Arif Karademir ise sosyal medya hesabından Nakşibendi tarikatının kollarından İskenderpaşa cemaati lideri Mahmud Esad Coşan’ı anarken, İskilipli Atıf’tan övgüyle bahseden mesajları paylaştı.
O üniversiteyi sık sık AKP'li milletvekilleri ziyaret ederken, rektör de ayrıca tarikat liderlerini anıyor. Öğrenciler ise okulları için böyle söyledi: Üniversite değil sanki AKP Gençlik Kolları...

haberimizvar.net- Bursa Teknik Üniversitesi (BTÜ) tarafından AKP’nin etkinliklerinin paylaşılması ve Rektör Prof. Dr. Karademir’in mesajları tepki çekti.

Üniversitede okuyan bir öğrenci, “Son günlerde Boğaziçi Üniversitesi olaylarını gülerek izliyorum, evet gülerek çünkü okulum resmen AKP gençlik kolları binası. Okulun resmi sayfasında AKP etkinlikleri paylaşılacak kadar onursuz bir okuldayım” ifadelerini kullandı.

Bir başka öğrenci ise “Okul, Bursa’nın en kenar mahallesinde kurulu. AKP propagandası yapılıyor demek az kalır. Okul tamamen AKP elinde. AKP’li vekiller sürekli üniversiteyi ziyaret ediyor. Rektör Milli Mücadele’ye ve cumhuriyet devrimine karşı oldukları için asılan hocaları anacak kadar hadsiz. Okulun yanında askeriyeden hallice bir KYK yurdu var. Onun haricinde sistem sizi Yeni Dünya Vakfı, İlim Yayma Cemiyeti gibi yurtlara mecbur bırakıyor” dedi. 

MİLLETVEKİLLERİNİN UĞRAK YERİ

Cumhuriyet'ten Zehra Özdilek'in haberine göre, BTÜ’nün sosyal medya adreslerinde de AKP milletvekillerinin Rektör Karademir’i sık sık ziyaret ettiğini ortaya koyuyor.

Bursa Teknik Üniversitesi öğrenci bilgi sisteminde AKP’nin etkinliklerinin duyurusu paylaşıldı. Üniversitenin Rektörü Arif Karademir ise sosyal medya hesabından Nakşibendi tarikatının kollarından İskenderpaşa cemaati lideri Mahmud Esad Coşan’ı anarken, İskilipli Atıf’tan övgüyle bahseden mesajları paylaştı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.