Dere kime teşekkür etti?

YEREL 17.02.2021 - 19:47, Güncelleme: 17.02.2021 - 20:24
 

Dere kime teşekkür etti?

Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (AESOB) Başkanı Adlıhan Dere ve yönetim kurulu üyeleri, AK Parti İl Başkanı İbrahim Ethem Taş'ı ziyaret ederek, hükümetin esnafa verdiği destekten dolayı teşekkür etti.

haberimizvar.net AESOB Başkanı Adlıhan Dere, yönetim, denetim ve disiplin kurulu üyeleri ile birlikte AK Parti Antalya İl Başkanı İbrahim Ethem Taş'ı ziyaret etti. İbrahim Ethem Taş'ın yeniden il başkanı seçilmesini tebrik eden Adlıhan Dere, hükümetin Covid 19 tedbirlerinden dolayı zarar gören esnaf ve sanatkara verdiği destekten dolayı teşekkür etti. Dünyayı etkisi altına alan Covid 19 virüsünden dolayı ülkemizin sıkıntılı günler geçirdiğini belirten Dere, Antalya'da sürekli yanlarında olan ve desteklerini esirgemeyen başta Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ve milletvekillerine teşekkür etti. Dere, “Geçtiğimiz günlerde birlik binamızda il başkanımızla birlikte AK Parti MKYK Üyeleri ve milletvekillerimizin katılımıyla yaptığımız toplantıda dile getirdiğimiz taleplerimiz ilgili bakanlıklara anında iletildi ve yaşadığımız sorunlar büyük ölçüde çözüme kavuştu" dedi. Başkan Dere ve AESOB yönetimine ziyaretlerinden dolayı teşekkür eden İbrahim Ethem Taş, “Koronavirüs salgını sadece ülkemizi değil tüm dünyayı olumsuz etkiledi. Bu süreci en iyi yöneten ülkelerin başında Türkiye geliyor. Virüsün yayılımını engellemek için Bilim Kurulu'nun aldığı tedbirleri hükümetimiz sıkı bir şekilde uyguluyor. Bu sürecin sağlıklı bir şekilde yürütülmesini sağlayan başta Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere bakanlarımıza ve sağlık çalışanlarımıza teşekkür ediyoruz" şeklinde konuştu.
Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (AESOB) Başkanı Adlıhan Dere ve yönetim kurulu üyeleri, AK Parti İl Başkanı İbrahim Ethem Taş'ı ziyaret ederek, hükümetin esnafa verdiği destekten dolayı teşekkür etti.

haberimizvar.net

AESOB Başkanı Adlıhan Dere, yönetim, denetim ve disiplin kurulu üyeleri ile birlikte AK Parti Antalya İl Başkanı İbrahim Ethem Taş'ı ziyaret etti. İbrahim Ethem Taş'ın yeniden il başkanı seçilmesini tebrik eden Adlıhan Dere, hükümetin Covid 19 tedbirlerinden dolayı zarar gören esnaf ve sanatkara verdiği destekten dolayı teşekkür etti.

Dünyayı etkisi altına alan Covid 19 virüsünden dolayı ülkemizin sıkıntılı günler geçirdiğini belirten Dere, Antalya'da sürekli yanlarında olan ve desteklerini esirgemeyen başta Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ve milletvekillerine teşekkür etti. Dere, “Geçtiğimiz günlerde birlik binamızda il başkanımızla birlikte AK Parti MKYK Üyeleri ve milletvekillerimizin katılımıyla yaptığımız toplantıda dile getirdiğimiz taleplerimiz ilgili bakanlıklara anında iletildi ve yaşadığımız sorunlar büyük ölçüde çözüme kavuştu" dedi.

Başkan Dere ve AESOB yönetimine ziyaretlerinden dolayı teşekkür eden İbrahim Ethem Taş, “Koronavirüs salgını sadece ülkemizi değil tüm dünyayı olumsuz etkiledi. Bu süreci en iyi yöneten ülkelerin başında Türkiye geliyor. Virüsün yayılımını engellemek için Bilim Kurulu'nun aldığı tedbirleri hükümetimiz sıkı bir şekilde uyguluyor. Bu sürecin sağlıklı bir şekilde yürütülmesini sağlayan başta Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere bakanlarımıza ve sağlık çalışanlarımıza teşekkür ediyoruz" şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.