İnstagram'a yeni özellik

YAŞAM 02.03.2021 - 12:44, Güncelleme: 02.03.2021 - 12:44
 

İnstagram'a yeni özellik

Sosyal medya platformu Instagram, uygulama üzerinden yapılan canlı yayınlarda konuk sayısını 1'den 3'e yükseltti. Böylece canlı yayını yapan kişi dahil 4 kişi konuşma yapabilecek.

Haberimizvar.net- Sosyal medya holdingi Facebook'un sahibi olduğu Instagram'a yeni bir özellik geldi. Kolaylıkla canlı yayın yapabilmeye olanak sağlayan sosyal medya platformu, artık bu yayınlara 2 kişinin daha eklenmesini destekleyecek.Instagram Live Rooms (Instagram Canlı Odalar) ile duyurulan bu özellikle beraber canlı yayın açan bir kullanıcı artık sadece 1 konuk değil 3 konuk alabilecek. Instagram ilerleyen zamanlarda canlı yayınlara daha fazla etkileşim özelliği de ekleyecek."Canlı oda" oluşturmak canlı yayın seçeceğini tercih etmeniz gerekiyor. Ardından bir başlık ekleyerek Rooms ikonuna basıp konukları eklenebiliyor. Bu alanda canlı yayın isteği gönderenler de görünecek. Canlı yayınlara konuk alma kolaylaşmış olacak.Instagram bu özellikte canlı yayına katılanlardan herhangi biri tarafından engellenmiş olan kullanıcıların yayına katılamayacağını şekilde tasarladı. Topluluk İlkeleri'ni ihlal etmesi nedeniyle canlı yayınlara erişimi askıya alınan kullanıcılar da Live Room'a katılamayacak.Instagram bir süre önce "Reels" özelliğini kullanıma sunmuş ve TikTok uygulamasına benzer bir özellik eklemişti. Canlı Odalar özelliği de son zamanların popüler uygulaması Clubhouse'un bir muadili olarak görüldü. Canlı odaların çok yakında tüm dünyada aktif olması bekleniyor. 
Sosyal medya platformu Instagram, uygulama üzerinden yapılan canlı yayınlarda konuk sayısını 1'den 3'e yükseltti. Böylece canlı yayını yapan kişi dahil 4 kişi konuşma yapabilecek.

Haberimizvar.net-  Sosyal medya holdingi Facebook'un sahibi olduğu Instagram'a yeni bir özellik geldi. Kolaylıkla canlı yayın yapabilmeye olanak sağlayan sosyal medya platformu, artık bu yayınlara 2 kişinin daha eklenmesini destekleyecek.Instagram Live Rooms (Instagram Canlı Odalar) ile duyurulan bu özellikle beraber canlı yayın açan bir kullanıcı artık sadece 1 konuk değil 3 konuk alabilecek. Instagram ilerleyen zamanlarda canlı yayınlara daha fazla etkileşim özelliği de ekleyecek."Canlı oda" oluşturmak canlı yayın seçeceğini tercih etmeniz gerekiyor. Ardından bir başlık ekleyerek Rooms ikonuna basıp konukları eklenebiliyor. Bu alanda canlı yayın isteği gönderenler de görünecek. Canlı yayınlara konuk alma kolaylaşmış olacak.Instagram bu özellikte canlı yayına katılanlardan herhangi biri tarafından engellenmiş olan kullanıcıların yayına katılamayacağını şekilde tasarladı. Topluluk İlkeleri'ni ihlal etmesi nedeniyle canlı yayınlara erişimi askıya alınan kullanıcılar da Live Room'a katılamayacak.Instagram bir süre önce "Reels" özelliğini kullanıma sunmuş ve TikTok uygulamasına benzer bir özellik eklemişti. Canlı Odalar özelliği de son zamanların popüler uygulaması Clubhouse'un bir muadili olarak görüldü. Canlı odaların çok yakında tüm dünyada aktif olması bekleniyor. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.