Baş tacı kadınlarımızın gününü kutluyorum

YEREL 07.03.2021 - 14:57, Güncelleme: 07.03.2021 - 14:57
 

Baş tacı kadınlarımızın gününü kutluyorum

Gelecek Partisi Antalya İl Başkanı Beytullah Demir 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutladı.

haberimizvar.net Gelecek Partisi Antalya İl Başkanı Beytullah Demir, “Kadınlarımız hayatımızın en özel varlıklarıdır. Kimi annemiz, kimi hayatımızın en büyük aşkı, kimi arkadaşımız, kimi ise göz bebeği kızımız. Bu dünyadaki hiçbir canlı bir kadın kadar güçlü değildir. Ailenin huzuru, gelecek nesillerin emniyet içinde yaşaması, toplumun refah ve mutluluğu, kadınların üstlendiği yükün hafiflemesine, paylaşılmasına ve cinsiyet ayrımı yapmaksızın kadın haklarına saygı duyulmasına bağlıdır. Kadınların, toplum yaşamında daha aktif yer alması, o ülkenin gelişmişliğinin göstergesidir. Ulu Önder Atatürk, kadının siyasi yaşama dahil olmasına büyük önem vererek bu hakları, Avrupa’nın bazı ülkelerinden daha önce Türk Kadınına vermiştir” dedi   Demir, “Peygamber Efendimiz ‘En hayırlınız ailesine en iyi olandır. Biliniz ki kadınlar Allah'ın bize teslim ettiği emanetlerdir" demiştir. Ayrıca Kadınlara karşı son derece nazik ve anlayışlıydı. Kırılmamalarına dikkat ederdi. Hatta bir seferinde kadınları camdan yapılmış şişeye benzetmişti. Kadınlara şiddet kullanan erkekleri ikaz etmiş ve bunun anlayışla karşılanamayacağını belirtmişti. "Kadınları dövmeyin, hakaret etmeyin, bu konuda beni esas alın, ben hayatım boyunca hiçbir kadına el kaldırmadım" buyurarak bu husustaki hassasiyetini ortaya koymuştur” şeklinde konuştu.
Gelecek Partisi Antalya İl Başkanı Beytullah Demir 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutladı.

haberimizvar.net

Gelecek Partisi Antalya İl Başkanı Beytullah Demir, “Kadınlarımız hayatımızın en özel varlıklarıdır. Kimi annemiz, kimi hayatımızın en büyük aşkı, kimi arkadaşımız, kimi ise göz bebeği kızımız. Bu dünyadaki hiçbir canlı bir kadın kadar güçlü değildir. Ailenin huzuru, gelecek nesillerin emniyet içinde yaşaması, toplumun refah ve mutluluğu, kadınların üstlendiği yükün hafiflemesine, paylaşılmasına ve cinsiyet ayrımı yapmaksızın kadın haklarına saygı duyulmasına bağlıdır. Kadınların, toplum yaşamında daha aktif yer alması, o ülkenin gelişmişliğinin göstergesidir. Ulu Önder Atatürk, kadının siyasi yaşama dahil olmasına büyük önem vererek bu hakları, Avrupa’nın bazı ülkelerinden daha önce Türk Kadınına vermiştir” dedi
 
Demir, “Peygamber Efendimiz ‘En hayırlınız ailesine en iyi olandır. Biliniz ki kadınlar Allah'ın bize teslim ettiği emanetlerdir" demiştir. Ayrıca Kadınlara karşı son derece nazik ve anlayışlıydı. Kırılmamalarına dikkat ederdi. Hatta bir seferinde kadınları camdan yapılmış şişeye benzetmişti. Kadınlara şiddet kullanan erkekleri ikaz etmiş ve bunun anlayışla karşılanamayacağını belirtmişti. "Kadınları dövmeyin, hakaret etmeyin, bu konuda beni esas alın, ben hayatım boyunca hiçbir kadına el kaldırmadım" buyurarak bu husustaki hassasiyetini ortaya koymuştur” şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.