Kaleiçi ve Kapalı Yol bisiklete açılsın

YEREL 10.03.2021 - 13:38, Güncelleme: 10.03.2021 - 13:38
 

Kaleiçi ve Kapalı Yol bisiklete açılsın

Antalya’da bisikletlilerin yaşadığı sorunları görüşen Antalya Kent Konseyi Gençlik ve Spor Çalışma Grubu, Kaleiçi ve Kapalı Yol’un bisiklet kullanımına açılmasını önerdi.

haberimizvar.net- Antalya Kent Konseyi Gençlik ve Spor Çalışma Grubu, kentte bisiklet ulaşımıyla ilgili yaşanan sorunları görüşerek, bu sorunların çözüme kavuşturulmasıyla ilgili öneri kararlar aldı. Kent Konseyi Toplantı Salonu’nda toplanan Gençlik ve Spor Çalışma Grubu üyeleri, Antalya kent merkezinde bulunan Kaleiçi ve Kapalı Yol olarak bilinen Kazım Özalp Caddesi’nin bisiklet ulaşımına açılması önerisini görüştü. Toplantıda nostaljik tramvay ve yeni tramvay hatlarında da bisikletlerin kullanılmasını önerildi.   ‘BİSİKLET OTOPARKLARI OLUŞTURULMALI’ Kent Konseyi Gençlik ve Spor Çalışma Grubu Başkanı Recep Şengün, üyelerinden, bisiklet kulüplerinden ve bisiklet kullanan yurttaşlardan Kaleiçi’nde ve Kapalı Yol’da bisiklet kullanılmasına ilişkin talepler aldıklarını belirterek, “Kaleiçi ve Kapalı Yol’da şu anda ‘bisiklet giremez’ tabelaları var. Bu tabelalar kaldırılmalı. Kaleiçi, Kapalı Yol ile nostaljik tramvay ve yeni tramvay hatlarının bisiklet kullanımına açılmasını talep ediyoruz. Ayrıca Kaleiçi ve Kapalı Yol’da uygun yerlere bisiklet otoparkları oluşturulmalı” dedi. Toplantıda bisiklet konusunda alınan kararların Antalya Büyükşehir Belediyesi’ne bildirilmesi kararı alındı.
Antalya’da bisikletlilerin yaşadığı sorunları görüşen Antalya Kent Konseyi Gençlik ve Spor Çalışma Grubu, Kaleiçi ve Kapalı Yol’un bisiklet kullanımına açılmasını önerdi.

haberimizvar.net-  Antalya Kent Konseyi Gençlik ve Spor Çalışma Grubu, kentte bisiklet ulaşımıyla ilgili yaşanan sorunları görüşerek, bu sorunların çözüme kavuşturulmasıyla ilgili öneri kararlar aldı. Kent Konseyi Toplantı Salonu’nda toplanan Gençlik ve Spor Çalışma Grubu üyeleri, Antalya kent merkezinde bulunan Kaleiçi ve Kapalı Yol olarak bilinen Kazım Özalp Caddesi’nin bisiklet ulaşımına açılması önerisini görüştü. Toplantıda nostaljik tramvay ve yeni tramvay hatlarında da bisikletlerin kullanılmasını önerildi.

 

‘BİSİKLET OTOPARKLARI OLUŞTURULMALI’

Kent Konseyi Gençlik ve Spor Çalışma Grubu Başkanı Recep Şengün, üyelerinden, bisiklet kulüplerinden ve bisiklet kullanan yurttaşlardan Kaleiçi’nde ve Kapalı Yol’da bisiklet kullanılmasına ilişkin talepler aldıklarını belirterek, “ Kaleiçi ve Kapalı Yol’da şu anda ‘ bisiklet giremez’ tabelaları var. Bu tabelalar kaldırılmalı. Kaleiçi, Kapalı Yol ile nostaljik tramvay ve yeni tramvay hatlarının bisiklet kullanımına açılmasını talep ediyoruz. Ayrıca Kaleiçi ve Kapalı Yol’da uygun yerlere bisiklet otoparkları oluşturulmalı” dedi.

Toplantıda bisiklet konusunda alınan kararların Antalya Büyükşehir Belediyesi’ne bildirilmesi kararı alındı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.