Gökhan Özbolat, arkadaşı Ümitcan Uygun gibi canlı yayında bir kadını darbetti

GÜNDEM 10.03.2021 - 15:07, Güncelleme: 10.03.2021 - 15:10
 

Gökhan Özbolat, arkadaşı Ümitcan Uygun gibi canlı yayında bir kadını darbetti

Gökhan Özbolat'ın, Aleyna Çakır’ın ölümünün baş şüphelisi arkadaşı Ümitcan Uygun gibi bir kadını canlı yayında darbettiği görüntüler yeniden gündeme geldi, tepkiler çığ gibi büyüdü.

Haberimizvar.net-  Ankara’da, 21 yaşındaki Aleyna Çakır’ın ölümünden sorumlu tutulan Ümitcan Uygun'un arkadaşı Gökhan Özbolat'ın darbederken kaydedilen görüntüleri yeniden yayımlandı, sosyal medyada tepki topladı.  GÖRÜNTÜLERİN TEKRAR GÜNDEME GELMESİNİN ARDINDAN TUTUKLAMA ÇAĞRILARI YAPILDI Aleyna Çakır’ın şüpheli ölümüyle ilgili hakkında soruşturma yürütülen Ümitcan Uygun'un arkadaşı olduğu belirtilen Gökhan Özbolat'ın bir kadına şiddet uygularken kaydedildiği görüntü, sosyal medyaya yeniden yansıdı. Görüntüler ilk olarak 24 Ağustos 2020 tarihinde ortaya çıkmış ve yine tepki toplamıştı. Görüntülerin tekrar dolaşıma girmesiyle Özbolat’ın tutuklanması çağrısı yapıldı. Görüntülerde, Gökhan Özbolat'ın yerde yatan kadına hakaret ederek, tekme ve yumruklarla dövdüğü görüldü. Söz konusu görüntülerin Twitter'da yayınlanmasının ardından, binlerce sosyal medya takipçisi duruma tepki göstererek, Özbolat'ın tutuklanmasını istedi.  Özbolat'ın olay sonrası polis ekiplerince gözaltına alındığı, kadının şikayetçi olmaması üzerine de Özbolat'ın serbest bırakıldığı öğrenildi. EMNİYETTEN AÇIKLAMA Ankara Emniyet Müdürlüğü, konuyla ilgili açıklama yaptı. Emniyetten yapılan açıklamada "Görüntüler 2020 yılı Ağustos ayına ait olup, olaya karışan 3 şüpheli tespit edilerek haklarında adli işlem başlatılmış ve 03.10.2020 tarihinde Cumhuriyet Başsavcılığına intikal ettirilmiştir" denildi. NE OLMUŞTU? Ankara'da Aleyna Çakır (Sema Esen), 3 Haziran tarihinde Keçiören ilçesinde bir evde ölü olarak bulunmuştu. Genç kadının intihar ettiği öne sürülürken, Çakır'ın erkek arkadaşı olduğu belirtilen Ümitcan Uygun olayın baş şüphelisi olarak kayıtlara geçti. Çakır'a şiddet uyguladığı anları kayda alan Uygun, genç kadının baygın hallerini canlı yayında yayınlamıştı. Bunun üzerine Esen'in ölümüyle ilgili başlatılan soruşturma kapsamında Ümitcan Uygun, polis ekiplerince gözaltına alınıp ifadesinin ardından serbest bırakılmıştı. Adli Tıp Kurumu, evinde ölü bulunan Aleyna Çakır'da tespit edilen doku ve sperm örneğinin Ümitcan Uygun'un DNA'sı ile uyumlu olduğunu da belirlemişti. Uygun uyuşturucu madde kullanmak  ve özendirmek usuçundan cezaevinde. 
Gökhan Özbolat'ın, Aleyna Çakır’ın ölümünün baş şüphelisi arkadaşı Ümitcan Uygun gibi bir kadını canlı yayında darbettiği görüntüler yeniden gündeme geldi, tepkiler çığ gibi büyüdü.

Haberimizvar.net-  Ankara’da, 21 yaşındaki Aleyna Çakır’ın ölümünden sorumlu tutulan Ümitcan Uygun'un arkadaşı Gökhan Özbolat'ın darbederken kaydedilen görüntüleri yeniden yayımlandı, sosyal medyada tepki topladı. 

GÖRÜNTÜLERİN TEKRAR GÜNDEME GELMESİNİN ARDINDAN TUTUKLAMA ÇAĞRILARI YAPILDI

Aleyna Çakır’ın şüpheli ölümüyle ilgili hakkında soruşturma yürütülen Ümitcan Uygun'un arkadaşı olduğu belirtilen Gökhan Özbolat'ın bir kadına şiddet uygularken kaydedildiği görüntü, sosyal medyaya yeniden yansıdı. Görüntüler ilk olarak 24 Ağustos 2020 tarihinde ortaya çıkmış ve yine tepki toplamıştı. Görüntülerin tekrar dolaşıma girmesiyle Özbolat’ın tutuklanması çağrısı yapıldı. Görüntülerde, Gökhan Özbolat'ın yerde yatan kadına hakaret ederek, tekme ve yumruklarla dövdüğü görüldü. Söz konusu görüntülerin Twitter'da yayınlanmasının ardından, binlerce sosyal medya takipçisi duruma tepki göstererek, Özbolat'ın tutuklanmasını istedi. 

Özbolat'ın olay sonrası polis ekiplerince gözaltına alındığı, kadının şikayetçi olmaması üzerine de Özbolat'ın serbest bırakıldığı öğrenildi.

EMNİYETTEN AÇIKLAMA

Ankara Emniyet Müdürlüğü, konuyla ilgili açıklama yaptı. Emniyetten yapılan açıklamada "Görüntüler 2020 yılı Ağustos ayına ait olup, olaya karışan 3 şüpheli tespit edilerek haklarında adli işlem başlatılmış ve 03.10.2020 tarihinde Cumhuriyet Başsavcılığına intikal ettirilmiştir" denildi.

NE OLMUŞTU?

Ankara'da Aleyna Çakır (Sema Esen), 3 Haziran tarihinde Keçiören ilçesinde bir evde ölü olarak bulunmuştu. Genç kadının intihar ettiği öne sürülürken, Çakır'ın erkek arkadaşı olduğu belirtilen Ümitcan Uygun olayın baş şüphelisi olarak kayıtlara geçti. Çakır'a şiddet uyguladığı anları kayda alan Uygun, genç kadının baygın hallerini canlı yayında yayınlamıştı. Bunun üzerine Esen'in ölümüyle ilgili başlatılan soruşturma kapsamında Ümitcan Uygun, polis ekiplerince gözaltına alınıp ifadesinin ardından serbest bırakılmıştı. Adli Tıp Kurumu, evinde ölü bulunan Aleyna Çakır'da tespit edilen doku ve sperm örneğinin Ümitcan Uygun'un DNA'sı ile uyumlu olduğunu da belirlemişti. Uygun uyuşturucu madde kullanmak  ve özendirmek usuçundan cezaevinde. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.