MHP’de kim kalacak kim gidecek?

SİYASET 14.03.2021 - 17:04, Güncelleme: 14.03.2021 - 17:04
 

MHP’de kim kalacak kim gidecek?

MHP’nin önümüzdeki hafta gerçekleşecek büyük kurultayının ardından Antalya’da 2 ilçe başkanının genel merkez tarafından görevden alınacağı öğrenildi.

haberimizvar.net- MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin partisinin büyük kurultay tarihini 18 Mart 2021 olarak açıklamasının ardından Antalya’da hareketlilik başladı. Ankara’da gerçekleşecek kurultay öncesi hazırlıklarını sürdüren MHP Antalya İl Başkanı Hilmi Durgun’un kurultayın ardından parti disiplinini taşımayan iki ilçe başkanının görevden alınmasıyla ilgili olarak adım atacağı MHP kulislerinde konuşulmaya başlandı.  Gerek teşkilat çalışmalarında, gerekse ittifak ortağı AKP ile uyumlu çalıştığı için Bahçeli başta olmak üzere genel merkez yöneticilerinin takdirini toplayan Durgun’un il başkanlığı görevinde kalacağı ancak talep ettiği 2 ilçe başkanı ile ilgili ilgili olarak yeni atamaların yapılması adına gerekli girişimlerde bulunacağı gelen bilgiler arasında.  
MHP’nin önümüzdeki hafta gerçekleşecek büyük kurultayının ardından Antalya’da 2 ilçe başkanının genel merkez tarafından görevden alınacağı öğrenildi.

haberimizvar.net-  MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin partisinin büyük kurultay tarihini 18 Mart 2021 olarak açıklamasının ardından Antalya’da hareketlilik başladı. Ankara’da gerçekleşecek kurultay öncesi hazırlıklarını sürdüren MHP Antalya İl Başkanı Hilmi Durgun’un kurultayın ardından parti disiplinini taşımayan iki ilçe başkanının görevden alınmasıyla ilgili olarak adım atacağı MHP kulislerinde konuşulmaya başlandı. 

Gerek teşkilat çalışmalarında, gerekse ittifak ortağı AKP ile uyumlu çalıştığı için Bahçeli başta olmak üzere genel merkez yöneticilerinin takdirini toplayan Durgun’un il başkanlığı görevinde kalacağı ancak talep ettiği 2 ilçe başkanı ile ilgili ilgili olarak yeni atamaların yapılması adına gerekli girişimlerde bulunacağı gelen bilgiler arasında.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.