Bakanlık olmadı MYK verelim!

GÜNDEM 14.03.2021 - 17:58, Güncelleme: 14.03.2021 - 17:58
 

Bakanlık olmadı MYK verelim!

Yeni kabinede bakanlık bekleyen Antalya Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı Menderes Türel’in partinin üst yönetimine gireceği konuşulmaya başlandı.

haberimizvar.net- Son yerel seçimlerde Antalya Büyükşehir Belediye Başkanlığı’nı kaybeden AKP’li Menderes Türel’in adı yeni oluşturulacak kabinede Turizm Bakanı olarak geçiyordu. Sosyal medyada sahte hesaplarda zaman zaman yapılan paylaşımlarda bakanlar kurulu listesinde Türel’in adı geçmesi dikkat çekti. Bakanlar kurulunun 2 yılını doldurmasına rağmen AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın her an yeni bakanlar kurulu listesini kamuoyu ile paylaşacağı beklentisi Türel’in bakan olup, olmayacağı konusunda merak uyandırdı. 24 MART’TA BELLİ OLACAK Bakan olup, olamayacağı netleşmeyen Türel’in adı şimdilerde 24 Mart 2021 tarihinde gerçekleşecek AKP’nin büyük kurultayından önce konuşulmaya başlandı. Erdoğan’ın partisinin üst düzey yöneticileri olan Milletvekili Mustafa Köse ile eski milletvekili Gökçen Özdoğan Enç’e bu kez yer vermeyeceği, Türel’i ise partisinin genel başkan yardımcısı yapmak için MYK’ya alacağı Ankara kulislerinde konuşulmaya başlandı. Bir dönem seçim kaybettiğinde de Erdoğan tarafından genel başkan yardımcısı yapılan Türel’in yeniden genel başkan olması durumunda bakanlık şansını kaybedeceği kaçınılmaz bir gerçek olarak görünüyor.  
Yeni kabinede bakanlık bekleyen Antalya Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı Menderes Türel’in partinin üst yönetimine gireceği konuşulmaya başlandı.

haberimizvar.net- Son yerel seçimlerde Antalya Büyükşehir Belediye Başkanlığı’nı kaybeden AKP’li Menderes Türel’in adı yeni oluşturulacak kabinede Turizm Bakanı olarak geçiyordu. Sosyal medyada sahte hesaplarda zaman zaman yapılan paylaşımlarda bakanlar kurulu listesinde Türel’in adı geçmesi dikkat çekti. Bakanlar kurulunun 2 yılını doldurmasına rağmen AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın her an yeni bakanlar kurulu listesini kamuoyu ile paylaşacağı beklentisi Türel’in bakan olup, olmayacağı konusunda merak uyandırdı.

24 MART’TA BELLİ OLACAK
Bakan olup, olamayacağı netleşmeyen Türel’in adı şimdilerde 24 Mart 2021 tarihinde gerçekleşecek AKP’nin büyük kurultayından önce konuşulmaya başlandı. Erdoğan’ın partisinin üst düzey yöneticileri olan Milletvekili Mustafa Köse ile eski milletvekili Gökçen Özdoğan Enç’e bu kez yer vermeyeceği, Türel’i ise partisinin genel başkan yardımcısı yapmak için MYK’ya alacağı Ankara kulislerinde konuşulmaya başlandı. Bir dönem seçim kaybettiğinde de Erdoğan tarafından genel başkan yardımcısı yapılan Türel’in yeniden genel başkan olması durumunda bakanlık şansını kaybedeceği kaçınılmaz bir gerçek olarak görünüyor.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.