Eğitim-Sen’den Er’e ziyaret

GÜNDEM 16.03.2021 - 15:45, Güncelleme: 16.03.2021 - 15:45
 

Eğitim-Sen’den Er’e ziyaret

Eğitim Sen Antalya Şubesi, İl Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Er’i makamında ziyaret etti

haberimizvar.net- Eğitim Sen Antalya Şubesi, İl Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Er’i makamında ziyaret etti. Görüşmenin detayını aktaran Eğitim Sen Antalya Şube Başkanı Nurettin Sönmez, “Sendikamız tarafından kamuoyuna taşınan ve günlerdir gündemde olan Finike'nin köylerinde yaşanan imam eşlerinin öğretmen olarak görevlendirilmeleri, bu köy okullarında işlenen müfredat gibi vb. konular hakkında görüşlerimizi aktardık. İl Milli Eğitim Müdürü bu konuda iki müfettişin görevlendirildiğini ve soruşturmanın başlatıldığını belirtti. Ayrıca taşımalı okullarda öğrencilere öğle yemeği verilmediğini öğrencilerin bir çoğunun gün boyu aç kaldıklarını bu sorunun çözülmesi gerektiğini belirttik” dedi.  VAKA SAYILARI ARTIYOR  Sönmez, açıklamasına şöyle devam etti: “Vaka sayılarının arttığını bazı okul idarecilerinin uzaktan yapabilecekleri toplantıları yüz yüze yapmaya çalıştığını bunun da bulaş riskini artırdığını söyledik. Öğretmenlerin yaşadığı sorunları aktardık. Sorunların takipçisi olacağımızı, önerilerimizin dikkate alınmasısın çalışma barışı açısından önemli olduğunu söyledik. Eğitimde yaşanan bütün olumsuzlukları takip edip kamuoyunu bilgilendirme devam edeceğiz.”
Eğitim Sen Antalya Şubesi, İl Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Er’i makamında ziyaret etti

haberimizvar.net-  Eğitim Sen Antalya Şubesi, İl Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Er’i makamında ziyaret etti. Görüşmenin detayını aktaran Eğitim Sen Antalya Şube Başkanı Nurettin Sönmez, “Sendikamız tarafından kamuoyuna taşınan ve günlerdir gündemde olan Finike'nin köylerinde yaşanan imam eşlerinin öğretmen olarak görevlendirilmeleri, bu köy okullarında işlenen müfredat gibi vb. konular hakkında görüşlerimizi aktardık. İl Milli Eğitim Müdürü bu konuda iki müfettişin görevlendirildiğini ve soruşturmanın başlatıldığını belirtti. Ayrıca taşımalı okullarda öğrencilere öğle yemeği verilmediğini öğrencilerin bir çoğunun gün boyu aç kaldıklarını bu sorunun çözülmesi gerektiğini belirttik” dedi. 

VAKA SAYILARI ARTIYOR 
Sönmez, açıklamasına şöyle devam etti: “Vaka sayılarının arttığını bazı okul idarecilerinin uzaktan yapabilecekleri toplantıları yüz yüze yapmaya çalıştığını bunun da bulaş riskini artırdığını söyledik. Öğretmenlerin yaşadığı sorunları aktardık. Sorunların takipçisi olacağımızı, önerilerimizin dikkate alınmasısın çalışma barışı açısından önemli olduğunu söyledik. Eğitimde yaşanan bütün olumsuzlukları takip edip kamuoyunu bilgilendirme devam edeceğiz.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.