CHP’den ikinci buluşma

GÜNDEM 20.03.2021 - 11:52, Güncelleme: 20.03.2021 - 11:52
 

CHP’den ikinci buluşma

CHP Antalya İl Başkanlığı, geçmişte partide görev almış vekil ve il başkanları ile buluşmanın ikincisini gerçekleştirdi

haberimizvar.net- Cumhuriyet Halk Partisi Antalya İl Başkanlığı,  önceki dönemlerde il başkanlığı ve milletvekilleriyle buluşmanın ikincisi geçtiğimiz günlerde yaptı. Buluşma hakkında değerlendirme yapan İl Başkanı Nusret Bayar, “Gelenekselleştirmeyi hedeflediğimiz bu buluşma; partimizin Antalya'daki başarısına ve Türkiye'deki iktidar yürüyüşüne olan inancımızın eseridir.  Bu inancı taşıyan eski-yeni tüm parti yöneticilerimiz, milletvekillerimiz ve örgütlerimizle beraber; izlememiz gereken politikayı, değinmemiz gereken sorunları ve bu sorunların çözüm yollarını değerlendirdik.  Yürütülmesi gereken çalışmaların belirlenmesi noktasında tüm bilgi, birikim ve emeğimizi harcayacak; Cumhuriyet Halk Partisi'ni Antalya'da birinci parti, Türkiye'de iktidar yapacağız” dedi.  KİMLER KATILDI?  CHP 2. geleneksel buluşmasına, “Ümit Uysal, Semih Esen, Mustafa Akaydın, Gürkut Acar, Tuncay Ercenk, Nail Kamacı, Sancar Sayın, Osman Kaptan, Feridun Baloğlu, Yusuf Öztop, Hüseyin Ekmekçioğlu, Durmuş Atıcı, Ömer Melli, Ahmet Kumbul ve Mesut Kılcı katıldı.
CHP Antalya İl Başkanlığı, geçmişte partide görev almış vekil ve il başkanları ile buluşmanın ikincisini gerçekleştirdi

haberimizvar.net- Cumhuriyet Halk Partisi Antalya İl Başkanlığı,  önceki dönemlerde il başkanlığı ve milletvekilleriyle buluşmanın ikincisi geçtiğimiz günlerde yaptı. Buluşma hakkında değerlendirme yapan İl Başkanı Nusret Bayar, “Gelenekselleştirmeyi hedeflediğimiz bu buluşma; partimizin Antalya'daki başarısına ve Türkiye'deki iktidar yürüyüşüne olan inancımızın eseridir. 

Bu inancı taşıyan eski-yeni tüm parti yöneticilerimiz, milletvekillerimiz ve örgütlerimizle beraber; izlememiz gereken politikayı, değinmemiz gereken sorunları ve bu sorunların çözüm yollarını değerlendirdik.  Yürütülmesi gereken çalışmaların belirlenmesi noktasında tüm bilgi, birikim ve emeğimizi harcayacak; Cumhuriyet Halk Partisi'ni Antalya'da birinci parti, Türkiye'de iktidar yapacağız” dedi. 

KİMLER KATILDI? 
CHP 2. geleneksel buluşmasına, “Ümit Uysal, Semih Esen, Mustafa Akaydın, Gürkut Acar, Tuncay Ercenk, Nail Kamacı, Sancar Sayın, Osman Kaptan, Feridun Baloğlu, Yusuf Öztop, Hüseyin Ekmekçioğlu, Durmuş Atıcı, Ömer Melli, Ahmet Kumbul ve Mesut Kılcı katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.